Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A MAC sminktermékekben tényleg...

A MAC sminktermékekben tényleg nincs hiba? Tényleg olyan nagyon jó minden termékük, azért olyan drágák?

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 22:01
 1/5 anonim válasza:
100%
Minden márkának vannak jobb és rosszabb termékei is. Nekem például a MAC-nek bevált a hidratáló kréme, viszont a szájfénye egy 700 ft-oshoz hasonlóan nem tartós..de mindenkinek más a jó. :) Alapvetően jók a termékeik, de az ár nem mindig egyenesen arányos azzal, hogy milyen minőségű a termék. Javaslom a krémmánia.hu-t, ahol mások véleményét is elolvashatod egy-egy sminktermékről. :)
2016. aug. 3. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Ismerem a krémmánia oldalt, de kiváncsi lennék itteni egyéni válaszokra is.
2016. aug. 3. 22:36
 3/5 anonim válasza:
100%
Értelek. Hát nekem van jó pár MAC sminktermékem és leírtam a tapasztalatomat, hogy vannak jó termékeik, de ugyanúgy nekik is vannak kevésbé jók, ugyanis azt kérdezted, attól mert drágák, nincs -e bennük hiba, én leírtam, hogy attól lehet..:)
2016. aug. 3. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen erre voltam kíváncsi, de attól még mások válaszai is jöhetnek. Köszönöm a választ, felpontoztalak.
2016. aug. 3. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a MAC-nél sokkal drágábbak is. Az ár soha nem garantálja, hogy mindenkinek jó. Biztos van egy 120 ezer forintos krém, amit nem szeretne a bőröm.

Nekem is van sok MAC termékem, szerintem a rúzsaik miatt népszerűek. Nagyon sokszor utána nézek, hogy egy-egy filmben, sorozatban milyen sminket viselnek a szereplők, és túlnyomó többségben MAC a szájceruza/rúzs kombó.

2016. aug. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!