Gél lakk - hogy "működik"? Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Biztos van már erről kérdés, viszont nincs alkalmam végigböngészni az oldalt.
Kérdésem: hogyan zajlik a gél lakkozás, hogy megy ez?
Onnantól hogy bemegyek sima körmökkel odáig, hogy készen van.
Mennyire tartós és milyen tapasztalataitok vannak?
Nem vagyok ebben járatos, szóval jöhet az infó bőven. Köszönöm!
2016. aug. 2. 09:33
1/3 anonim válasza:
Bár nem tanultam, csináltam már, és nekem is csináltak. Írj rám bármilyen kérdésed van, ha tudok, válaszolok mindenre! :)
2/3 anonim válasza:
Bemész, köszönsz, leülsz, megbeszélitek, h mit szeretnél, fertőtlenítik a kezed, feltolják a hátsó bőrredőt, lekaparják a körömlemezről a letapadt bőrt, megmattítják a körömlemez felületét, formáta igazítják, előkészítő folyadékkal kezelik, felkenik az alapréteget, lámpa, szín, lámpa, szín, lámpa, fedőréteg, lámpa (díszítés, fény, lámpa), bőrolaj, megköszönöd, fizetsz, elköszönsz, hazamész, örülsz a körmödnek.
3/3 anonim válasza:
A géllakk nem olcsó műköröm, normál körülmények között 2 hetet kell bírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!