Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok NYX sminkeket venni...

Hol tudok NYX sminkeket venni pesten?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy 'kivonult' a müllerből és mivel nem vagyok pesti nálunk meg egyáltalán nem is lehetett soha a müllerbe kapni nyx cuccokat meg úgy sehol máshol se... :D Szóval nem szívesen kérném meg az illetőt, akihez felmegyek pestre, hogy jöjjön be velem minden müllerbe, amíg nem találunk egyet ahol vannak nyx cuccok... Van már külön nyx bolt (úgy hallottam nyílik egy) vagy valahol lehet nyx cuccokat venni?

2016. júl. 20. 10:33
 1/2 anonim válasza:
Én nem pesti vagyok, és Müllerbe én sem találtam már:D De minden Dm-ben vagy Rossmannban biztosan megtalálható.
2016. júl. 20. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Én bajai vagyok és itt sehol nem lehet kapni... Rendelni meg nem szeretnék, mert egyrészt a hétvégén megyek Pestre, másrészt pedig úgy majdnem dupla áron van a postával együtt...
2016. júl. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!