Van olyan, hogy valakinek nem áll jól a rúzs (főleg a sötétebb árnyalatok)?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak én vagyok béna ilyen téren, de úgy érzem nekem nem áll jól se a vörös/pirosas árnyalatúak se az élénkebb pinkes árnyalatú rúzsok.
Szerintem keskeny pici szám van, amihez meg nem hinném hogy illene rúzs. Alig van formája is. Mondjuk abban én vagyok a béna, hogy nem tudom normálisan körberajzolni.
De ezektől függetlenül is úgy érzem, hogy nem illik hozzám egy élénk színű rúzs. Pedig szívesen kipróbálnám néha.
2016. júl. 16. 12:12
1/5 anonim válasza:
Szia. Igen van akinek nem áll jól az élénkebb színű rúzs de valakinek pedig csak az áll jól. Ez nem bénaságon múlik hogy meg tudod-e csinálni szépen. Egyszerűen ha nem érzed úgy hogy jól áll akkor ne használd mert nem fogod magad jól érezni. Használj világosabb rúzsokat azok biztosan jobban állnak vagy éppen szájfényt. Esetleg kérdezz meg egy barátnődet vagy barátodat hogy szerintük hogyan áll kérj tőlük őszinte véleményt. Remélem tudtam segíteni.:)
2/5 anonim válasza:
Természetesen vab.Azokon akiknek nagyon vékony a szája szerintem elég viccesen mutat.:D
3/5 A kérdező kommentje:
A nude árnyalatúakkal nincs bajom, szerintem azok jól is állnak, de szerintem ha megyek egyszer kozmetikusoz, akkor megkérem, hogy szépen csinálja meg az ajkaim vagy mondja meg, hogy szerinte mi áll jól.
Lehet azért se állnak jól úgymond ezek a művi színek, mert alapból is inkább a természetes árnyalatok állnak jól.
2016. júl. 17. 08:31
4/5 anonim válasza:
Meg tudta csinálni a kozmetikus? Kíváncsi vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából el is felejtettem azóta ezt a "problémát" 😆
2018. okt. 16. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!