EOS lip balm vevése boltban? Gyors segítség
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a dm-ben lehet venni,de ott nagyon drága,és valahol boltban szeretnék majd venni,olcsóbban...
Sürgősen kéne
2016. júl. 6. 22:28
1/9 anonim válasza:
Nem igen kapsz olcsóbban, ha neten rendeled, úgy se jössz ki jobban. Esetleg, ha jársz Németországban ott 5 euróért tudsz venni, de addig kénytelen vagy kiadni érte 2500-at, ha sürgősen szeretnéd.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, de az iparfumeria.hu az egyik legolcsóbb hely, és ott is 2020 Ft. 2 nap a szállítási idő amúgy.
De boltban ennél csak drágábban kapsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Ezer forint körül sincs sehol?
2016. júl. 6. 23:25
5/9 A kérdező kommentje:
Nektek melyik a kedvenc EOS-otok?
Melyiket tudnátok ajánlani?
2016. júl. 6. 23:28
6/9 anonim válasza:
En nagyon nem ajanlom :/ magamtol sosem vettem volna, egyik baratnomtol kaptam szulinapomra.. Nagyon aranyos a csomagolasa de ennyi, nekem az illata sem tetszett tul edes volt pedig szeretem az edes illatok, plusz nem hidratalt semmit... Eddig szinte senkitol nem hallottam jo tapasztalatot :/ ha szeretned probald ki de nem ajanlom :(
7/9 anonim válasza:
Néha szokott leárazva lenni Douglasban vagy Müllerben 1800 körül, de ennél olcsóbban sehol se láttam. Egyébként még nem próbáltam, de nem sok pozitívat hallottam róla, szóval annyira nem ajánlom.
8/9 anonim válasza:
Douglas és Müllerben 1800-2000között van. Ennél olcsóbban hasonmást kapsz, a rossmannban is van kb 500ft.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. júl. 7. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!