Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Makeuplaza.com-ról bármit...

Makeuplaza.com-ról bármit rendelhetek nyugodt szívvel?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokat rendelnék amit ritkán, kb ünnepekkor használnék (korrektor, bronzosító, szemhéjalapozó, stb alapból csak a szememet sminkelem picit) viszont eléggé kevés pénzzel tudok gazdálkodni. Találtam pár dolgot nekem is okés áron de félek megrendelni mert kb a legolcsóbbak a kategóriában, vagy bízhatok az oldalban és itt tényleg jót kapok? Nem kell olyan hatalmas elvárásra gondolni, eddig AVON meg hasonló szintű cuccokat használtam.
2016. júl. 6. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Az oldal maga megbízható, a termékek lehetnek jók is, rosszak is, mint bárhol. Menj fel a krémmániára, ott utána tudsz nézni annak amit kinézetét!
2016. júl. 6. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
*kinéztél
2016. júl. 6. 21:17
 3/6 anonim válasza:

A Makeuplaza egy tök jó és megbízható áruház, ahol sok márka kapható. Ezért a kérdés, hogy bármit rendelhetsz-e tőlük nem jó kérdés szerintem. Ők forgalmazók.

Attól, hogy valami olcsó, még lehet jó. Nekem pl. volt egy nagyon kellemes csalódásom az UMA és a MIYO márkával, ami náluk kapható. Egyáltalán nem drága és klasszisokkal jobb, mint egyszer egy drogériában vásárolt termékem. Pl. itt van a Miyo szemfesték paletta. Huuuu, hát nagyon pigmentált és nagyon olcsó.

Vagy pl. az UMA szemfesték primer. Szerintem csúcs! Sokkal jobb, mint amit néhány évvel ezelőtt próbáltam ardeco.

Szóval szerintem bátran próbálj ki olcsóbb termékeket is, hisz van olyan márka, aki ugyan azt a belsőt árulja csak szerényebb csomagolásban és így olcsóbban tudja adni. Vagy más a marketingje és ezért olcsóbb. Ez nem a Makeuplaza-tól függ, hiszen ők csak egy forgalmazók (teszem hozzá a legjobbak és a legkorrektebbek Magyarországon)

2016. nov. 13. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Már rendeltem tőlük, UMA és MIYO holmikat is, tényleg jók, ha legközelebb rendelek megnézem amiket mondtál, a MIYO rizspor púder lett a kedvencem, ha minden más termékük ilyen biztos rendelek még :D
2016. nov. 14. 12:41
 5/6 anonim válasza:

Örülök, hogy hasznosnak találtad a válaszom (előző vagyok)

A Sleek márka is nagyon klassz, de a spiráljai hát annyira szerintem nem jók. Viszont az UMA-nak van egy tök jó spirálja a sárga színű wow! Sokkal olcsóbb és jobb is. Mind a kettőt próbáltam és az olcsóbb jött be.

Viszont szemfestékből meg a Sleek nyert nálam.

Szóval a Make Up Plazától nyugodtan rendelhetsz, velük semmi gond nincs, sőt. Viszont arra nincs garancia, hogy mindig jól választassz.

2016. nov. 14. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A sleek nálam is abszolút favorit! Csak ilyenem van már.
2016. nov. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!