Milyen szakmáknál nem megengedett a műköröm viselése?
Sebész, WC pucoló, betanított munkás, ...
Most komolyan ez alapján szeretnél szakmát választani?
Köszönöm a "kedves" választ.
Másodállást szeretnék ez alapján választani. Óvónő vagyok, és ott nem gond, de úgy hallottam, hogy elég sok helyen diszkriminálják emiatt a nőket.
Nem értem az embereket..Miért hiszi azt mindenki, hogy ha valaki műkörmöt említ az valami 10m hosszú ocsmányság lesz, ami csak akadályozza az embert?!?!!
Millió féle műköröm van a világon..többek között az is annak számít ami még az ujj végét sem haladja meg..pl egy sima rövid zselés köröm...
Egyébként semmi gond, mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa, aki a külső miatt elítél bárkit is.
Ha valaki igényes a körmeire és szépen megcsináltatja az a baj, ha meg igénytelen és koszos az a baj, örökös elégedetlenség és kötekedés...r*hadt unalmas már.
Bocs a kitérésért, na de a kérdésre válaszolva: általában, ahogy egy válaszoló már megírta, kézfertőtlenítést igénylő munkáknál, pl egészségügy, étterem stb elviekben (szabály szerint) nem lehet műköröm sem körömlakk. De a gyakorlatban ez sokszor másként mutatkozik. Egyébként ha találnál valami neked tetsző állást, szerintem célszerű a munkáltatót megkérdezni, hogy mennyire tolerálja az ilyesmit. Láttam én már ápoló körmén is tűzpiros géllakkot, plusz mind a 10 ujján 1-1 gyűrűt..marhára higiénikus lehet..
Egy szépen megcsinált és rendben tartott manikűr sokkal higiénikusabb, mint a millió ékszer az ember kezén munka közben.
Utolsó vagyok.
Igazán nincs mit! Örülök, hogy találtál egy megfelelő helyet!
Igen szinte biztos voltam benne, hogy Te sem tartozol a "karmosok" csoportjába, hiszen a gyerkőcök között az elég meredek lenne. :)
További szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!