Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szakmáknál nem megenged...

Milyen szakmáknál nem megengedett a műköröm viselése?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Sebész, WC pucoló, betanított munkás, ...

Most komolyan ez alapján szeretnél szakmát választani?

2016. júl. 6. 09:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "kedves" választ.

Másodállást szeretnék ez alapján választani. Óvónő vagyok, és ott nem gond, de úgy hallottam, hogy elég sok helyen diszkriminálják emiatt a nőket.

2016. júl. 6. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
El kell dönteni, hogy dolgozni szeretnél inkább vagy cicababáskodni.
2016. júl. 6. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem megengedett,ahol alapos kézfertőtlenítésre van szükség,vagy balesetveszélyes lehet a munka jellegéből adódóan.
2016. júl. 6. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
élelmiszerrel nem dolgozhatsz ELVILEG! gyárban se nagyon. amúgy mitől cicababáskodás a műköröm? -.-
2016. júl. 6. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értem az embereket..Miért hiszi azt mindenki, hogy ha valaki műkörmöt említ az valami 10m hosszú ocsmányság lesz, ami csak akadályozza az embert?!?!!

Millió féle műköröm van a világon..többek között az is annak számít ami még az ujj végét sem haladja meg..pl egy sima rövid zselés köröm...

Egyébként semmi gond, mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa, aki a külső miatt elítél bárkit is.

Ha valaki igényes a körmeire és szépen megcsináltatja az a baj, ha meg igénytelen és koszos az a baj, örökös elégedetlenség és kötekedés...r*hadt unalmas már.

Bocs a kitérésért, na de a kérdésre válaszolva: általában, ahogy egy válaszoló már megírta, kézfertőtlenítést igénylő munkáknál, pl egészségügy, étterem stb elviekben (szabály szerint) nem lehet műköröm sem körömlakk. De a gyakorlatban ez sokszor másként mutatkozik. Egyébként ha találnál valami neked tetsző állást, szerintem célszerű a munkáltatót megkérdezni, hogy mennyire tolerálja az ilyesmit. Láttam én már ápoló körmén is tűzpiros géllakkot, plusz mind a 10 ujján 1-1 gyűrűt..marhára higiénikus lehet..

Egy szépen megcsinált és rendben tartott manikűr sokkal higiénikusabb, mint a millió ékszer az ember kezén munka közben.

2017. márc. 23. 15:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Közben sikerült megtudni. :) Vendéglátásban helyezkedtem el, de, mivel közvetlenül élelmiszerrel nem foglalkozom, ezért lehet. Természetesen nekem is rövid van, hosszúval nem is tudnék a gyerekek között dolgozni, kapkodnak, rohangálnak egész nap.
2017. márc. 23. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Igazán nincs mit! Örülök, hogy találtál egy megfelelő helyet!

Igen szinte biztos voltam benne, hogy Te sem tartozol a "karmosok" csoportjába, hiszen a gyerkőcök között az elég meredek lenne. :)

További szép napot kívánok!

2017. márc. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!