Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti milyen sminkfixálór használ...

Ti milyen sminkfixálór használtok bőr alá? Illetve, milyen jó alapozót lehet kapni a dm-ben?

Figyelt kérdés
Én jelenleg Coverdem-et használtam sminkfixálónak a bőröm alá. Sajnos kifogyott,és ugyan ezt nem találok sehol. Valaki,tud ajánlani jót? Illetve, alapozót is keresek,ami jól fixál azaz,fenn marad egész nap,és nem akar már lecsúszni 1óra alatt. Jó minőségű kellene. Én ebből a Catrise hasznaltam. De kifogyott.

2016. jún. 30. 12:37
 1/4 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
bőr alá?
2016. jún. 30. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az elég furcsa lenne, ha a bőröd alá kennéd a sminkfixálót. Az arcbőrre felviszik az alapozót, ill. korrektort, és ezt szokták fixálni púderrel. Esetleg van olyan, hogy szemfesték alapozó, de nyilvánvalóan azt sem bőr alá kenik (elég nehéz is lenne kivitelezni!), hanem a szemfesték alá, hogy ne folyjon meg a festék a szemhéjon.
2016. jún. 30. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit alapozó alá raknak, hogy tartósabbá tegye a sminket és kiegyenlítse a bőr tónusát az a primer. Primerből Revlont vagy NYX márkájút használok.

Alapozó, ha igazán professzionális terméket keresel Paris Berlin vagy MAC. Drogériás termékek közül a Max Factor Miracle Match vagy L'oreal Infallible alapozók is jók. Az essence mattító alapozóját is dicsérik.

Sminkfixáló- spray formátum, az elkészült sminket kell vele lefújni. Fixálók közül szintén a NYX vagy az Avon sminkfixálóját ajánlom.

2016. jún. 30. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget! Elirtam,mert azt akartam irni,hogy alapozo ala az arcborre
2016. júl. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!