Hol lehet kapni Egerben ilyen fülbevalót? Link.
Szóval a leges-legelsőre lenék kíváncsi, Csongi fülében, mert nagyon tetszik. De nem tudom, hogy Egerben valahol lehet-e találni ilyet. Segítsetek légyszi! Előre is köszönöm:):)
köszönömköszönöm. igazából nem tudtam, hogy merre is induljak(mert ugye még akkor nem írtál, hogy honnan vetted:)), de végül is a Cserépvárosban találtam, és ott azt mondta a csaj, hogy ez bizony fültágító... :O
gondolom kisebbet vettem, mint te, mert az enyém 1200 Ft volt, 1500 Ft-os meg szerintem a nagyobb lehetett.
De tényleg nagyon köszönöm a segítségedet!!!:):)
hát szerintem akkor a tiéd is az lehet.. xDDD nem tudom... na mindegy, az enyém az, voltak vastagabbak is, de én hirtelen csak ezt figyeltem ki, és meg is vettem. 1200/db. pedig én azt hittem, hogy 1200/pár... na mindegy.
köszönömköszönöm:)
És jól áll?:)
A cserépvárosba vetted?:)
az enyém nem fültágítós:) és ugyanígy néz ki,semmiképp sem tágítatnám a fülem:) és már rájöttem volna ha tágítós lenne:) NEM AZ!:)
Puusz,és nincsmit(:
és amúgy fiú vagy?:O korod?:)
én L/15:)
műhajjjjam van;)és kék szemem,és szőke hajamés a retro a kedvenc márkám;) ennyit rólammmmm:)))))
mondták a többiek hogy jól áll:D
de nekem tetszik is, szóval nekem mindegy:D:D
amugy 15L :):)
jajj és igen ott vettem:):)
barna haj/szem:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!