Az igénytelenségnek számít, ha egy lány / nő nagyon ritkán és csak minimálisan sminkel?
Esetleg csúnyább ... kevésbé vonzó / szimpatikus számotokra ??
Fiúk / Lányok , Férfiak és Nők válaszát is szívesen fogadom !! ^_^
Egy cégnél, eladói, termék népszerűsítő ( nem kozmetikai ) , ill. adminisztratív munkák.. egyikre sem vettek fel, mert ' igénytelen , nőket nem alkalmaznak. Fürdök, mosok, foglalkozom a fogaimmal, körmömmel, hajammal... ezért nem érzem magam annak. Állításuk szerint viszont " alap követelmény,, ... Mondtam, hogy a bőröm miatt nem szeretném és kinevettek... :S
Ezek után oda nem is mennék !! De Félek, hogy máshol is ilyenek fogadnak .. :(
Nem.
Mindenki azt ken az arcára meg úgy, ahogy akarja, én nem ez alapján ítélek meg valakit.
N
Ők gondolom egy magassarkúban tipegő, sminkelt lánykát szeretnének,akinek fülig ér a szája. Igénytelenségnek nem igénytelenség,de azért törődhetnél magaddal. Te nem illettél bele így az arculatba. Csak van ami nyugtalanít ezzel kapcsolatban,másképp nem emelted volna ki a kérdést.
Egyszer valaki azt mondta nekem,hogy bezzeg Ő ugyanúgy néz ki ébredés után is,mint most. Igen? És ez miért jó?
Az őskorban is sokat sminkeltek biztos :D
Igaziból az nem zavar, ha az utcán beszólnak, hogy nézd már nincs rajta semmi smink... vagy ha ezért nem kapok bókot, nem hívnak el randira stb.. Ezek nélkül is boldog tudok lenni. Az zavar, hogy egy munkáltató, egy " tanult ,, főnök... Erre jobban ad, mint arra, hogy mennyire tudtam volna jól csinálni.. Ennyi !
Tapasztalat volt az is és ez is!! A következő életrajzomba bele foglalom.. hogy nem óhajtok sminkkel élni, legalább nem fárasztom magam, hogy elsétáljak a papírokkal és" kössz, de túl igénytelen vagy " !!! ^_^ :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!