Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Debrecenben hol lehetne...

Debrecenben hol lehetne ékszerhez alkatrészt venni? Milyen üzletben?

Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmaztam lehet. Szóval van egy szép gömb alakú ásvány kövem, régen nyaklánc volt csak elötrt a kis gagyi foglalata. Szeretnék hozzá venni egy új "foglalatot" meg esetleg láncot hozzá vagy egy kis egyszerű vékony bőrszíjat... Nem tudom hol árulnak ilyesmit, hobbi bolt?Nem értek hozzá...

2016. máj. 30. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A Csonka-templom oldalában a halközzel szemben van egy ékszeres-bizsus, ott minden ilyesmit kapsz! ;)

23N

2016. máj. 31. 03:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szèpen :)!!
2016. máj. 31. 09:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt hozzá semmi használható abban az üzletben..attól fèlek sehol a világon nem lehet venni rá ilyet, vègig nèztem a rendelős oldalakat ès ott se volt olyan medálalap ami gömb alakú kövekhez lenne jó.
2016. jún. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!