Mi a véleményed az Essence, Astor, Loréal, Maybelline, Moyra, Miss Sporty termékekről?
Az Essence-nek mindene jó, az Astornak csak a szempillaspirálját próbáltam, és az nem volt jó.
A Loreal termékek is mind jók, a Maybelline-k is szuperek.
A Moyra-t nem ismerem, a Miss Sporty-nak mindene rossz, csak a töredezett körmökre való lakkja nem.
Moyra termékeket hol tudok venni?DM-ben van?
Bocsi az OFFért:)
11:21-nek üzenem hogy Moyra van a Tescoban Nüblben de sztem a Rossmannban meg a Dm-ben is van..
amúgy a www.moyrashop.hu-n tudsz rendelni;)
Essence: körömlakkok nagyon jók.Kivéve a color and go nem jött be nekem. Ecsetes korrektor szuper, még jobb, mint a drágábbak.
Astor: nem nagyon próbáltam ezt a márkát, csak a rúzst, az jó volt.
Loreal: abszolut kedvenc, legtöbb cuccom Loreal. Alapozók, pirosító, szempillaspirálok stb-minden szuper szerintem.
Maybelline: körömlakk (colorama) nem a legjobb, define a lash szempillaspirál viszont csúcsszuper. Mást nem is nagyon emlékszem, hogy próbáltam volna.
Moyra: nagyon jók tényleg a körömlakkjai, mást még nem vettem tőlük.
Miss sporty: a lakkokon kívűl úgy sz*r, ahogy van. Szempillaspirál egy borzalom, szemhéjpúder detto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!