Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap lövettem ki a fülem...

Tegnap lövettem ki a fülem mikor tehetek bele bizsut?

Figyelt kérdés
Szoval nagyon gyorsan hozzá szokott az orvosi fémhez a fülem 1 fél nap után nem is éreztem hogy benne van.A bizsut mikor tehetném bele?

2016. máj. 27. 15:47
 1/7 anonim válasza:
Várj néhány napot.
2016. máj. 27. 16:07
 2/7 anonim válasza:
Szia:) amikor én lövettem, akkor nekem azt mondták, hogy két hónapig legyen bent, és utána cserélhetem:)
2016. máj. 27. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen nekemis eztmondták de ami most van benne nagyon kicsi és nem igazán tetszik ( persze válalható de azért mégis jobb lenne egy másik. És kedves első! A "pár nap az hány nap"?
2016. máj. 27. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és még azt a kur-va pillango zarat hogy vegyem ki ugy hogy ne fajjon anniyra? >.<
2016. máj. 28. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Porcba ment vagy cimpába? Cimpába 6 hét után már cserélheted, porcba érdemes a 2 hónapot kivárni.

Én úgy szoktam lepattintani, hogy addig nyomom az egyik oldalát a pillangózárnak, amíg féloldalasra nem csúszik és akkor már könnyű leszedni. Vagy pedig megfogom mind a kettő végét, mármint a fülbevaló fejét és a zárat és elkezdem széthúzni.

2016. máj. 28. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy kicseréltem mert ez az orvosi szar jobban irritálta a fülem mint az arany ezüst vagy a bizsu!
2016. máj. 28. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Hajjajaj, hát minimum egy hónapot várnod kell. Ez sajnos nem megy ilyen gyorsan, de persze személyenként változhat. Azt az egy hónapod mindenképp érdemes kivárnod, nehéz meggyógyítani, ha egyszer begyullad.
2016. jún. 14. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!