Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Anya miért nem engedi a...

Anya miért nem engedi a korrektort?

Figyelt kérdés

Van egy pár pattanásom ami nem igazán akar eltűnni.. főleg az államon van egy ami nagyon zavar.. Szeretnék rá venni korrektort de anya nem igazán engedi.. Szerintem nem lenne feltűnő,nem az egész arcomat szeretném kikenni.. Más sminkterméket nem használnék egyelőre nem is akarok..

12/l (6.oszt.)

2016. máj. 21. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát én nem vettem volna észre eddig h leszárítja. Estére pedig NE hagyd fent. Nem arra való. Ha ésszel használod és minden este lemosod akkor meg fogja köszönni a bőröd.

Anyukádat nem igazán értem. Nem fogsz belehalni mert használsz valamennyi korrektort. Nekem tesóm már ennyi idősen korrektort, meg szempillaspirált használt sztm én még szemöldökceruzát is használtam de már nem emlékszem. 19/L

2016. máj. 24. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert 12 vagy
2016. máj. 24. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!