Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legvonzóbb ékszer...

Melyik a legvonzóbb ékszer egy nőn?

Figyelt kérdés

Fiúk-lányok is írhatnak.

Tetszik,ha mindig a ruhájához passzoló (bizsu) van rajta?

Vagy inkább vmi nemesfém,amit mindig hord,alváshoz sem vesz le pl egy vekony aranylánc?

Fülvevaló,nyaklánc,karlánc,gyűrű,esetleg vmi extremebb pl deréklánc,bokalánc jön be?

Mi az ami egyáltalán nem tetszik?

2016. máj. 20. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én fülbevaló mániás vagyok. Lehetőleg a ruhához színben passzol bizsu.

De mióta levágattam a hajam sajna nem állnak jól a nagy fülik, szóval csak máson nézem irigykedve.

2016. máj. 20. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem sok minden tetszik, a nemes fem is , pl vekony aranylanc vagy ezust lanc szep kis kovel, medallal, vagy csak szimplan a lanc. ha tul vastag, az nem tetszik. nemesfembol csak a nyaklancok es gyuruk tetszenek, a fulbevalok jobban bejonnek bizsubol, mert nekem csak a bizsu egyszeru bedugos mini fulbevalok jonnek be csak. amugy alapbol a bizsuk tetszenek, kiveve a gyurukbol, abbol az arany / ezust es koves gyuruk a legszebbek szerintem. ferfiakon nem rajongok az ekszerekert.
2016. máj. 20. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, ami illik a stílusához. Ha ő olyan, hogy a ruhájához választ ékszert, akkor az, ha meg van egy állandója, akkor az. Ne akarjon másnak látszani, mint ami.
2016. máj. 20. 21:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem a favorit a vékony arany vagy ezüst (vagy nemesacél) karlánc. Majdnem egész életemben hordtam vmi ilyesmit csak végül mindig szétment a kapcsa és elveszett.

Máson sokféle ékszer tetszik,de én nem igazán szeretek hordani.

Ami nagyon tetszik az igazgyöngy (szerű) nyaklánc,de nem az az öreges fajta hanem vmi trendibb megoldás. De mondjuk ilyet sem hordok.

Ami nagyon nem tetszik,az a sok,színes üveg/fa gyöngyös,vagy tollas ékszerek.

2016. máj. 20. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy nemesfém egyszerű fülbevaló, ami bármihez passzol. De egyszerű lánc is jó, valami szép medállal. Főleg, ha jelent is neki valamit azért hordja, nem csak divatból.

A nagyon, feltűnő bizsukat nem szeretem igazán. Pl. baglyos óriás medálok.

Deréklánc, bokalánc, lábgyűrű nagyon nem jön be.

2016. máj. 20. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Én gyűrű mániás vagyok, úgyhogy szerintem az. :) De a fülbevalók is tetszenek, kivéve abból a lógósok.
2016. máj. 20. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a bokalánc a legszexibb, engem totál be tud indítani. 42/F
2016. máj. 20. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik se vonzó.
2016. máj. 21. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:

én a fából készült karkötőket szeretem nagyon.

[link]

(L)

2016. máj. 21. 13:08
 10/10 anonim válasza:
A saját természetes "tartozékai" - szép arcforma és -testalkat, -bőr, -haj, -szemek, -szemöldökök, -szempillák, -ajkak, -fogak, -körmök.
2016. máj. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!