Csajok, szerintetek ez baj? Valaki más is van hasonló cipőben?
24 éves vagyok, eddig nem igazán festettem magam. Amit szeretek az a szempilla spirál. Egy ideje próbálgatom már a szemceruzát, próbáltam sokféleképpen de nekem egyszerűen nem tetszik/nem áll jól sehogy sem. Szerintetek gáz, ha csak spirált és némi szemhéjfestéket használok? Más is használja így?
Esetleg tippet tudtok adni?
Előre is köszönöm!
Na én is így vagyok. :)
Sem a szemceruza, sem a tus nem áll jól. 34 éves vagyok, párszor próbálkoztam, nem is tudom mit vártam a dologtól, ha x évig nem állt jó, utána jól fog? :D
Én szemhéjfestéket használok, néha port, de inkább ilyen krémes tégelyes vagy ceruzás kivitelt. Meg spirált.
Nem gáz, dehogy! Viszont próbáld meg úgy használni a szemcerkát, hogy húzol közvetlenül a szempillád tövébe egy nagyon vékony vonalat,a külső szemzug felé picit vastagítva. De tényleg nagyon vékonyat, szinte ne is látszódjon. Ezzel annyit érsz el, hogy nyitottabb, hangsúlyosabb lesz a tekinteted,kiemeld a szempillákat. Nem kell félni centis csíkokat maszatolni,azt én se szeretem.
Kb így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!