Szemöldök festés? Tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Eddig évekig kozmetikus csinálta, de most ajándékba kaptam egy doboz festéket. Szeretném kipróbálni.2016. máj. 17. 12:36
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg akarod sminkelni a szemöldököd, először otthon tapasztald ki.Ne kenj sokat csak épphogy kis színe legyen és ne húzd vastagra, és hosszúra sem. És szerintem akkor használd csak ha tényleg szükséged van rá. Én azért használok mert a közepén és a végén kb csak egy szál volt és nem volt az úgy állapot:D De legszívesebben hagynám az egészet mert minden reggel kész elmebaj amíg végzek. Nagyon gondold át, és ha amellett döntessz hogy mégis, akkor se kend az egész dobozt föl, hogy ne csak 2 szemöldökből álljon az arcod:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos alapból nagyon világos szőke a szemöldököm, pár méter távolságból olyan mintha nem is lenne :D
2016. máj. 17. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!