Milyen szemhéjtust vegyek?
Figyelt kérdés
Filceseket használok, de nem tartanak semeddig pedig már sokfélét kipróbáltam, vagy beszárad vagy olyan vizes állagú lesz és már használhatatlan. A folyékony tusokkal nem tudok dolgozni. Zseléset pedig nem merek venni, mert nekem ez az ecsetes megoldás nehéznek tűnik. Egyszer kipróbáltam, hogy ferde ecsetet belemártottam a folyékony tus ecsetébe és lehetetlen lett a végeredmény:D nyilván egy zselés tussal más, de akkor se tudom, hogy be merjem-e vállalni!?2016. máj. 11. 11:09
1/4 anonim válasza:
Ami filces és nekem nagyon jó, az a Manhattan eyemazing liner és az RL de young waterproof eyeliner pen, nekem régóta megvannak, de egyik sem száradt be,ugyanolyan jók, mint felbontásnál. Az Astor Eye artist még nagyon jó szerintem, ez is vízálló viszont folyékony, de szerintem nem nehezebb a használata a filcesnél. Zseléset is van értelme kipróbálni szerintem, gyakorlás kérdése és biztos menni fog szépen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Manhattan termékeket hol találok?:) És az a tus mennyibe kerül?
2016. máj. 11. 12:10
3/4 anonim válasza:
Szia, én is ezzel küszködtem rengeteg ideig, a filcesek borzalmasak így utólag is. Vegyél L'oreal Gel Intenza zselés szemhéjtust, adnak hozzá egy ecsetet, amivel 100000-szer jobban lehet dolgozni és sokkal könnyebb is, mint a ferde ecsetekkel. 3000 Ft, de már nagyon régóta használom, és még 1/3-át sikerült elhasználnom. Nagyon tartós, szép matt végeredmény, sokáig elég... csak jókat tudok mondani róla. Én ezzel tanultam meg tusvonalat húzni, és ma már gyerekjáték, főleg a hozzá adott ecsettel.
4/4 anonim válasza:
Ja, és én a Rossmannban vettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!