Divat még ez a napszemüveg? (kép)
2010. ápr. 8. 23:01
11/14 anonim válasza:
pff körülnéznék a ti szekrényeitekbe h hány 2010 szerinti divatos ruháitok és ékszereitek vannak.. ;)
ha már itt tartunk.mindenki vágassa mostani divat szerint a frizuráját is! ( :
ha neked jól áll, mért ne vehetnéd meg.. akkor is ha a divat akkor is ha nem.. : )
12/14 A kérdező kommentje:
Először is nem vagyok öntelt liba. Nem tartom számon, hogy mi a divat, ezért is írtam ki a kérdést. De emlékszem, hogy tavaly vagy tavalyelőtt sok emberen láttam ilyet. Egy ismerősömtől kaptam, nekem eddig nem volt napszemüvegem. Szóval azért kérdeztem, mert ha ez még mindig hű de nagy divat lenne, akkor inkább nem hordanám. Nem áll rosszul, de meg vagyok nélküle is. Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen.
2010. ápr. 9. 18:11
13/14 anonim válasza:
Én is ilyet hordok és mindenkinek nagyon tetszik. Ez illik hozzám.
14/14 anonim válasza:
Itt senki sem hülye, maximum te.
Undorító a szemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!