Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik kezemen hordjam az...

Melyik kezemen hordjam az ezüstgyűrűm?

Figyelt kérdés
Nem eljegyzési, csak egy spontán ezüstgyűrű. De úgy tudom, hogy a bal kézen van az eljegyzési gyűrű. Nekem viszont a jobb kezem gyűrűsujján nem kényelmes. Az nem gáz, ha a bal kezemen hordom, nem néz ki úgy, mintha gyűrűs menyasszony lennék?
2016. máj. 10. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Tök mindegy. Az nem zavarna, ha a jobb kezeden hordanád és azt hinnék, hogy feleség vagy?

Én a balon hordom, pedig már összeházasodtunk, de nekem a jobbon nem kényelmes.

Vagy próbáld meg másik ujjadra, a középsőre. Akkor nem hisznek semmit sem.

És egyébként miért ilyen fontos, hogy mit gondolnak egy gyűrűről? Ami nem is eljegyzési gyűrű.

2016. máj. 10. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Azon a kezeden hordd, amelyiken kényelmes, nem csúszik le és nem dagad bele az ujjad.
2016. máj. 10. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, azon hordod, amelyiken akarod.
2016. máj. 10. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!:)

Első: attól, hogy azt hiszik, feleség vagyok, nem félek, mert nem igazán gyakori szerintem az ezüst jeggyűrű. Eljegyzési gyűrűnek megszokott az ezüst, de jeggyűrű inkább arany szokott lenni szerintem:)

2016. máj. 10. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj, még annyit elfelejtettem, hogy a középső ujjamon nem szeretem hordani. Egy az, hogy rá se megy, mert a gyűrűsujjam vékonyabb, meg szerintem a középsőn akkor nem néz ki jól egy gyűrű, hogyha a gyűrűsön nincs mellette egy másik
2016. máj. 10. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:

4: Ebben tévedsz, jegygyűrű, eljegyzési gyűrű is van mindenféle, ezüst, arany, fehérarany, színes.

Ha nagyon karikagyűrű formája van, akkor hihetik azt, hogy ez jegygyűrű, vagy eljegyzési gyűrű, akármilyen anyagból is van és akármelyik kezeden is hordod, ha a gyűrűsujjadon van.

2016. máj. 10. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
5: Szerintem meg a középsőn a legszebb. Csak a jegygyűrűm nekem sem kényelmes ott, mert nekem is a középső vastagabb :)
2016. máj. 10. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!