Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik a nyelvpiercing veszélyei?...

Mik a nyelvpiercing veszélyei? Milyen "mellékhatások" vannak? Vannak pl. visszafordíthatlan hatásai?

Figyelt kérdés

Az más, hogy a fogzománcot kikezdheti, műanyag lesz bent, ami ártalmatlan.

Más súlyos negatívumok vannak?

2016. máj. 6. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
ocsmány
2016. máj. 6. 22:52
 2/4 gnoomage ***** válasza:
0%

Attól, hogy műanyag még ráharaphatsz amivel a fogaidnak még mindig árthatsz, nem beszélve, hogy ez könnyeben törik szilánkossá, így még meg is vághatja a szádat, rossz esetben torkodat is.

Lenyelheted, gondolom kitalálod hány tucat dolgot csinálhat így...

Amúgy sztem jól néznek ki, de ne légy naiv, attól, hogy valaki azt mondja így már tök ártalmatlan még bele kell gondolnod hány tucat dolog sülhet el rosszul...

2016. máj. 6. 23:01
 3/4 anonim válasza:
73%

Igen.... mint ahogy a nyáladtól is megfulladhatsz.

Veszélyei:

- Ha rossz ponton szúrják át elveszheted az ízlelésed, előfordult már ilyen bár tudtommal nem olyan gyakori.

- Könnyen elfertőződik.

- Kicsit problémás kezelni, egyfolytában öblögetni, feldagad - akkor meg jég. Persze ez az első héten van de ilyenkor semmi cigi, tejes dolog, alkohol, stb. Barátnőm másnap cigizet de attól h neki semmi baja nem lett nem jelenti h másnál is így lesz.

Amúgy alapból ha vmilyen pct raksz a nyelvedbe azt erősre csavarod így kicsi az esélye h kicsúszik és ez tapasztalat, néha nehezebb szét csavarni...

Amúgy a nyelv pc az egyik legjobb atekintetben, hogyha kiveszed teljesen beforr.

Dehogy ne legyek köcsög, az előttem szólónak is igaza van, bármi megeshet. Ráharaphatsz, stb. De ha erősen összeszorítod az állkapcsod is lehet belőle bajod szóval ez olyan, hogyha nem vagy hülye és nem esel el vagy vmi nem valószínű h emiatt megrepedne a fogad vagy bármi hasonló.

A beszéddel sem lesz semmi problémád, bár én vagyok olyan szemfüles h szerintem azért egy pöppet észrevehető, hogy van vmi a szádban és máshogyan beszélsz, de ez is olyan h nagyon kevesen veszik észre.

Ami negatívum még... a megítélés, hogy azonnal, már elnézést de rib.ncnak néznek.

Én szeretem a nyelv pct és mindig észre is veszem ha vkinek van, csoporttársaim között van olyan aki büszkélkedhet ilyesmivel. (mondjuk ő olyan, hogy a beszédén sem lehet észrevenni semmit - évek óta van neki).

2016. máj. 6. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem teljesen hülye csinálja és nem csinál irgalmatlan baromságot (Pl el szakítja a nyelvfékedet) és te is betartod a fertőtlenítést meg amiket kell, akkor semmi baj nem lehet.

Egyetlen veszélynek én azt mondanám, hogy az ideiglenessel (ami ugye hosszabb és kicsit furcsa vele az élet:D) elkezdesz játszani, észre sem veszed és egész nap harapdálod, vagy beakasztod a fogaidba(nem nehéz rá szokni erre amúgy:D) akkor igen a fogaid bánhatják egy kicsit

Amúgy semmi komoly és nagyon király én 3 év után búcsúztam el tőle, most is akarnék, ha kilehetne hagyni azt a gyógyulási folyamatot:D

2016. máj. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!