Mennyi idő alatt forr be a fül piercing?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Conch piercingem van(porcos részen).Mint kiderült rosszul lett kilőve így nem tudok karikát belerakni. 3 hónapja van meg. Most kiszedtem egy kicsit, és már nem tudom visszarakni(lehet csak én vagyok béna de a lyukat se találom). Gondolom összeszűkült. Mikorra forr össze és tudom újra egy jó szakemberrel kilövetni?2016. máj. 5. 19:44
1/2 anonim válasza:
Ha jót akarsz ne lövesd, egy jó szakember nem lövet. Ha van benne piercing akkor 3-6 hónap MAX, de szerintem menj be egy piercingeshez, ő megmondja mikor tud már szúrni újat.
2/2 anonim válasza:
Hát semmiképp ne ott csináltasd, ahol belelőttek a porcodba. Sérülnek a környező szövetek, lassabban gyógyul. Rendes piercerrel szúrasd. Egyik barátnőmnek lelőttek egy darabot így a füléből, olyan, mint egy puzzle darab, szóval te még jól jártál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!