Lanyok! Szerintetek eleg ennyi? Vagy hasznaljak meg valamit?
Kedden lesz a ballagasi tablofotozas. A hajamra nem lesz "gondom" mert fodrasz csinalja, de a sminkemet magamnak keszitem el:)
Mivel szep borom van, egy pattanasom, borhibam sincsen, viszont a szemem eleg karikas, arra gondoltam korrektort viszek fel, ra pudert fixalas keppen ill. nyilvan az arcom tobbi reszere is hogy "egyenletes" es egyszinu legyen az arcom. Valmint szempillaspiralt, szemcerkat, ruzst es bronzositot/pirositot:) a szemoldokom alapbol szedett es festett, a szemoldokcsontomat szeretnem meg kiemelni.:)
Tust vagy szemhejpudert tegyek meg fel vagy nem kell?
Illetve a pirosito vagy bronzosito lenne jobb egy taplokepen? Kiralykek a nyakkendonk es a szemem is tengerkek:) a ruzsom rozsaszines-pirosas lesz:)
15,5/l
Bal also es jobb felsohoz hasonlo lesz a ruzs:)
Megegy kerdes
A ruzsra tegyek valami szajfenyt vagy eleg siman a ruzs?:D
Honnan ballagsz 15 évesen?
Szerintem ez még sok is, a bőrhibákat kiretusálják úgyis.
A korrektort-púdert teszteld otthon mert van amelyik becsillog a vakutól. A bronzosítót/pirosítót sokan túlzásba viszik, arra is érdemes figyelni. Amikor csinálod a sminked nagyon jól megvilágított helyen tedd. A linkelt rúzs szerintem túl erős, én természetesebb színt választanék.
"Illetve a pirosito vagy bronzosito lenne jobb egy taplokepen? "
Ez egy freudi elszólás? :D
(Merthogy a p és b betű cseréje nem lehet elütés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!