Háromszög alakú sminkszivaccsal vagy ujjal jobb felvinni az alapozót, BB krémet?
Figyelt kérdés
Melyikre esküdtök?#smink #szivacs BB krém
2016. ápr. 28. 12:14
1/4 Sunshinedoll válasza:
Egyéntől függ, melyiket szereti jobban, én inkább ecsettel, és aztán ujjal. A háromszög alakú szivacsokat nem annyira szeretem, szerintem egy csomó terméket magukba szívnak, így sokkal többet elhasználok az arcomra, mintha kézzel vinném fel, meg szerintem nem is olyan higiénikus. Viszont vannak már ilyen benedvesíthető, kis gömbölyű szivacsok, azok szépen dolgoznak, és rendesen tisztíthatóak is.
2/4 anonim válasza:
Duo fibre ecset a legjobb szerintem.
3/4 anonim válasza:
Sigma Kabuki ecset, életem legjobb vására volt.
4/4 anonim válasza:
Az alapozót ecsette vagy szivaccsal szokás felvinni a BB krémet ( mivel színezett arckrém ) ujjal.
Az alapozónál a 'maszk' hatás a lényeg vagyis a tökéletes bőr,ezért tökéletes a Blender felvitelre.Nagyon sokat lehet vele pepecselni.Ugye ecsettel gyorsabb de az felszínesebben viszi fel.Ujjakkal meg konrétan bele maszirozod a bőrödbe.Ami szerintem az alapozónál nem a legjobb ( mondjuk ha van alatta primer akkor talán)
Remélem segítettem ,és remélem hogy a kérdésre válaszoltam :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!