Milyen ez a köröm, ti mit szólnátok ha meglátnátok valakin?
Nekem rövid körmöm van és szeretném ilyenre megcsinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=dHXjkY-WtSs
Ezt ti milyennek találjátok?
Esetleg úgy,hogy fehér alapon ezüst pöttyökkel és ugyan így feketével bekeretezve az ezüst pöttyöket?
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Nekem ez igy tetszik. Azért szép, mert nem az az extra hosszú, extra hegyes, amivel a plázamacskák még a popsijukat sem tudják kitörölni. A minta is szép.
24/l
az ezüstös szerintem is szebb lenne. nekem a videóban lévő is tetszik, csak nem kéne ott feketével kontúrozni.
19/L
Az ilyen állatmintás dolgok nekem sosem jöttek be, bocs.
De ahogy nézem a második (ezüst-fehér) még rosszabb, az olyan győzikés vagy szörnyellás :)))
Akkor már az első szerint jobb, ötletesebb, szebb.
20/l.
Ja igen,amúgy írni is akartam,hogy nem vagyok ez a plázap.icsás stílusú,pláne nem ri.bancos csaj,inkább visszafogottabban,nőiesen öltözködök,ami nem egyenlő a kihívó,qurvás ruhákkal(csak azért írom,mert néhányan össze szokták keverni a qurvás és a nőies öltözködést)!
Amúgy köszi szépen minden választ!:D
Ja és még egy kérdés:
Ha nem úgy öltözködök,akkor is nagyon ri.bancos lenne?
Üdv!
Én tegnap mostam le a hópárducosomat, elég jól nézett ki.
Kisebb mintákat csinálj.. Ha magadnak akarod.
Az egészre húzol egy fehéret. Szerzel egy fülpiszkálót, azzal felviszel KICSI foltokba ezüstöt, aztán fekete mintázó lakkal vagy ecsettel némelyiket körbekeretezed, vagy csak húzol a két oldalára egy vonalat, vagy félkör, 3/4 kör.. És rakhatsz a foltok közé kis fekete pöttyöket is, nagyon jól mutat.
Sok szerencsét! Ha jól sikerül, megdobhatsz minket egy képpel (:
Na, képet is találtam, ilyesmire gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!