Létezik még olyan női parfüm amit nem bóvliztak le a kínaiak?
Szóval olyan parfümöt keresek (nőit) amit nem fogok minden 5.másikon érezni! Eddig volt a giorgio armanitól a Si,amikor még reklámozni se reklámozták,mostmár viszont boldog-boldogtalannak olyan van! Bár legtöbbnek az olcsó gagyi változat,de akkor is azt érzem! Szóval tudnátok jó parfümöt mondani amit még nem koppintottak és nincs minden 2. Embernek olyan illata? Ár nem számít!
(Persze tudom,hogy nem mindenkihez illik ugyan az az illat)
Szerintem ha bemész egy parfüm boltba bőven találsz olyat ami nem ennyire unalmas a nagy divat miatt. Ha biztosra akarsz menni akkor a 20-30 ezres kategóriában keresgélj.
Az meg h másokon kínai másolat van az ne zavarjon egyrészt akit az illatok kicsit is érdekelnek az érzi h hamis másrészt meg óra-2 óra múlva elmúlik mert nem olyan tartósak. Ezért fújják be magukat olyan brutálisan egyesek, mert azt hiszik akkor tovább tart, amihez még hozzátesz a másolatban felhasznált olcsó alapanyagok, amitől olyan émelyítő lesz az egyes kevésbé igényes nőket körüllengő parfümfelhő.
Nem értek egyet az elsővel, némely másolat meglepően jó (de nem kínai, hanem arab, török vagy európai).
Niche parfümök közt nézelődj (Serge Lutens, Frederic Malle), Douglasban pl van Tom Ford. Lehetőség még az arab vonal, agarfás illatokat se nagyon szoktam érezni. Ha bevállalós vagy viselhetsz férfiparfümöt, van egy-kettő ami uniszexnek is megállja a helyét (és persze van egy csomó illat ami eleve uniszex).
Választhatsz '80-'90-es évekbeli illatot pl Opium, Cinnabar, Samsara.
Bp Váci utcában van a Neroli nevű parfüméria, ott biztosan találsz valamit; vagy [link] itt lehet rendelni mintákat is. Konkrét illatot nem hiszem hogy van értelme ajánlani mert mindenkinek más az ízlése, de azért írok kettőt:
Annick Goutal Songes
Serge Lutens Fleurs d'Oranges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!