Mit szóltok ha egy 14 éves lánynak industrial piercingje van? :D
Nyáron leszek 15 és azon gondolkodtam már egy ideje hogy szeretnék egy industrialt. Régebben a helixen is gondolkoztam ,de elvetettem mert ez jobban tetszett :3
Egyik opcióm, ha most 2 héten belül megcsináltatom és akkor nyárra meggyógyulhat, legalábbis mire számomra fontos (a medence miatt) arra már meggyógyulna. A másik lehetőség ha ősszel csináltatom meg. Nagyon örülnék neki már most ,de kicsit félek a tanárok miatt, de az biztos hogy rejtegetni nem fogom, nem lenne értelme :D
Egyik évfolyam társamnak van és neki nem lett belőle baj.
a lényeg: ti mit gondoltok ha egy ennyi idős lánynak piercingje van? Kifejezetten erről(industrial) mit gondoltok illetve mi az ami szerintetek ebben a korban "elfogadható" a piercingek közül. Szimplán közvélemény kutatás céljából kérdezem, nem áll szándékomban több piercinget beszerezni :D
Azt,hogy meggondolatlan.
Nekem is lett volna. Elmentem egy profi piercerhez,aki elmondta,hogy o kiszurja,viszont 99%ig biztos,hogy elferdul tole a fulem. Allitasa szerint keves embernek igazan jo hozza a fule,altalaban vagy be sem gyogyul kb soha,vagy pedig deformal. A harmadik verzio,hogy rano a porc valamelyik vegere.
Tolem megcsinalhatod,egyebkent tenyleg jol nez ki,csak aztan ne fulplasztikaert sirj.
Azta! Rohadtul meglepő milyen gyorsan, milyen sok válasz jött, annak ellenére, hogy sokakat nem érdekel :D megértem h nem, csak akkor minek pazarolja arra az idejét, hogy egy 14 éves kislány menőzésével foglalkozzonXD
(az más , hogy valaki ellenzi, mert ők a véleményüket mondják meg amit kértem is, tehát érthető ha negatív kommentek is vannak)
A bátorítóknak pedig köszönöm <3
Manapság már minden tizenéves huszonévesenek néz ki..szóval ez magával adja a dolgot, hogy simán jól állhat :D Neked kell, hogy tetszen, nem másnak..hisz a te tested.
VISZONT! Mindenképpen szakemberrel csináltasd, ellenkező esetben sok gond adódhat vele. Szülői beleegyezéssel szívesen elkészítik. Én Fejei Dzsenit ajánlom (Bp).
Én is a nyáron leszek 15 és én is elgondolkodtam már a dolgon, bár már egy helix és 2 spiral boldog tulajdonosa vagyok :).Szerintem tök szép ékszer és megéri a fáradozásokat.Válaszolva az eredeti kérdésedre, én csak azt tudom mondani hogy attól függ maga az ékszer hogy áll a tulajdonosának.
De azért sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!