Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit szóltok ha egy 14 éves...

Mit szóltok ha egy 14 éves lánynak industrial piercingje van? :D

Figyelt kérdés

Nyáron leszek 15 és azon gondolkodtam már egy ideje hogy szeretnék egy industrialt. Régebben a helixen is gondolkoztam ,de elvetettem mert ez jobban tetszett :3

Egyik opcióm, ha most 2 héten belül megcsináltatom és akkor nyárra meggyógyulhat, legalábbis mire számomra fontos (a medence miatt) arra már meggyógyulna. A másik lehetőség ha ősszel csináltatom meg. Nagyon örülnék neki már most ,de kicsit félek a tanárok miatt, de az biztos hogy rejtegetni nem fogom, nem lenne értelme :D

Egyik évfolyam társamnak van és neki nem lett belőle baj.

a lényeg: ti mit gondoltok ha egy ennyi idős lánynak piercingje van? Kifejezetten erről(industrial) mit gondoltok illetve mi az ami szerintetek ebben a korban "elfogadható" a piercingek közül. Szimplán közvélemény kutatás céljából kérdezem, nem áll szándékomban több piercinget beszerezni :D

2016. ápr. 11. 23:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%

Azt,hogy meggondolatlan.

Nekem is lett volna. Elmentem egy profi piercerhez,aki elmondta,hogy o kiszurja,viszont 99%ig biztos,hogy elferdul tole a fulem. Allitasa szerint keves embernek igazan jo hozza a fule,altalaban vagy be sem gyogyul kb soha,vagy pedig deformal. A harmadik verzio,hogy rano a porc valamelyik vegere.

Tolem megcsinalhatod,egyebkent tenyleg jol nez ki,csak aztan ne fulplasztikaert sirj.

2016. ápr. 12. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Szanalmas amikor egy kislany emiatt gondolja menonek magat
2016. ápr. 12. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

Hajra kislany

2016. ápr. 12. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem se az orr, se a mellpiercingem nem fertőződött el, szóval ezen nem aggódnék a helyedben, amit a 13-as linkelt. normális helyre kell menni és rendesen kezelni.
2016. ápr. 12. 20:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Sztem nyugodtan csináltasd meg azt a piercinget!! :) Én is 15 leszek, de én meg side labretet vagy septumot szeretnék :D És az industrial (szerintem) nagyon jól néz ki, szal hajráá!! ^^
2016. ápr. 12. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Ennek a lánynak industrial piercingje van. Kb ennyi lenne a véleményem. Az industrial szerintem nem olyan durva/feltűnő, mint mondjuk egy septum, szóval nem hinném hogy megszólnának miatta az iskolában. Nekem amúgy annyira nem tetszik, de nincs bajom azzal aki ilyet hord.
2016. ápr. 12. 21:31
 17/20 A kérdező kommentje:

Azta! Rohadtul meglepő milyen gyorsan, milyen sok válasz jött, annak ellenére, hogy sokakat nem érdekel :D megértem h nem, csak akkor minek pazarolja arra az idejét, hogy egy 14 éves kislány menőzésével foglalkozzonXD

(az más , hogy valaki ellenzi, mert ők a véleményüket mondják meg amit kértem is, tehát érthető ha negatív kommentek is vannak)

A bátorítóknak pedig köszönöm <3

2016. ápr. 12. 22:10
 18/20 valakiasokközül ***** válasza:

Manapság már minden tizenéves huszonévesenek néz ki..szóval ez magával adja a dolgot, hogy simán jól állhat :D Neked kell, hogy tetszen, nem másnak..hisz a te tested.

VISZONT! Mindenképpen szakemberrel csináltasd, ellenkező esetben sok gond adódhat vele. Szülői beleegyezéssel szívesen elkészítik. Én Fejei Dzsenit ajánlom (Bp).

2016. ápr. 20. 16:41
 19/20 anonim válasza:

Én is a nyáron leszek 15 és én is elgondolkodtam már a dolgon, bár már egy helix és 2 spiral boldog tulajdonosa vagyok :).Szerintem tök szép ékszer és megéri a fáradozásokat.Válaszolva az eredeti kérdésedre, én csak azt tudom mondani hogy attól függ maga az ékszer hogy áll a tulajdonosának.

De azért sok sikert. :)

2016. ápr. 23. 12:13
 20/20 anonim válasza:
52%
Egyáltalán nem gáz, nekem 7. évvégén lett köldök pc-m, senki nem szólt semmit, csak osztálytársak, azoknak a véleménye meg nem érdekel😂😂
2016. máj. 14. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!