Szemüveges barnulás utáni fehér csikok, foltok elfedése önbarnitóval lehetséges, hogy egyenletes arcszint kapjak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szemüvegben barnulok le, nem tudok mit tenni ellene, mert dolgozom és aközben muszáj rajtam legyen, ( kontaktlencse nem jöhet szóba ). A szemüveg száránál és a lencsék mögötti fehéren eltérő részt ha bekenem önbarnitóval akkor eltűnhetne a különbség és egyenletesen barna lenne az arcom? Soha nem használtam még önbarnitót, azért vagyok bizonytalan. Esetleg önbarnitó fajtákat tudtok ajánlani amik nem túl drágák?2016. ápr. 3. 09:51
1/3 anonim válasza:
Inkább használj munka közben magas faktorú naptejet.
2/3 A kérdező kommentje:
igazából örülök a barnulásnak, csak az a baj, hogy a szemüveg száránál meg a lencsék mögötti részen fehér maradok, és azt szeretném eltüntetni az önbarnitóval
2016. ápr. 3. 13:23
3/3 A kérdező kommentje:
valaki ?
2016. ápr. 4. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!