Hol lehet venni színes hajfestéket? Fontos információk lent! OLVASD EL AZT IS!
Kedden lesz fordított nap az iskolánkban, április 1. miatt, és nekünk színes hajjal kell majd menni. Vörösre, kékre, szürkére, pinkre vagy zöldre gondoltam, de nem tudom, hogy az alábbi színekből hol lehet venni.
FONTOS AZ, HOGY 3-4 MOSÁSSAL KIJÖJJÖN A HAJBÓL!
Olyan boltokat mondjatok, amik Pécsen, és közelében megtalálhatóak, és elméletileg kapható ott!
Árban kb mennyi lenne a kimoshatós hajfesték vagy spray?
Már arra is gondoltam, hogy a Claire's-ben lehet, de árat sajnos nem tudok.
Nagyon szépen megkérek MINDENKIT, hogy aki elolvasta, válaszoljon, mert nagyon fontos lenne!!
Nem hiszem, hogy KELL, de mindegy.
Az a baj, hogy a Claire's-es spray alig látszik még szőkített hajon is, próbáltam. Sötéten meg semmi.
Jóval előtte rendelni kellett volna netről. Bár megint, azok sem látszanak sötétebb hajon, úgyhogy mindenki leszívatná?
Talán a Schwarzkopf Live Color. Ez DM-ben, Rossmann-ban is van. Itt viszont pont az ellenkezője van. Nekem nagyon szőke az alja, szinte ezüstös, befestettem kékre, és egy mosás alatt lejött. (Igaz, minden festékkel így vagyok.)
A tesómnak sötétre van festve a haja, neki benn maradt 2 hónapja, olyan, mint egy festék. Egyébként nem néz ki műnek, természetes padlizsánszínűre kopott ki a pink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!