Használ valaki szemöldök szettet (port), dm-ből, rossmann-ból?
Figyelt kérdés
Könnyű használni és formázni a ferde ecsettel?
A por állaga milyen? Nem olyan mint a szemhéjporok ugye?
Jobb mint a ceruza?
Gondolkodom vegyek-e de nem tudom milyet, és jó-e :)
2016. márc. 31. 09:43
1/4 anonim válasza:
én jó magam egy ideje használom, és nem rossz :) jobban bevált mint a szemöldök ceruza
2/4 A kérdező kommentje:
Hu köszi :)
2016. márc. 31. 11:51
3/4 anonim válasza:
Szia!:) Én a Catrice szemöldökpor palettáját használom. 2 színből áll maga a paletta, jár hozzá egy kétvégű ecset aminek az egyik felén van egy szemöldökfésű, a másik felén pedig egy ecset, ezen kívül még egy mini szemöldökcsipesz is. Igen, sokkal jobb, mint egy ceruza. Hosszantartóbb, természetesebb és könnyebb vele dolgozni. Nem potyog le, egész nap ott marad. Ha bombabiztossá akarod tenni, akkor pedig menj át rajta egy szemöldökzselével.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is :)
Mostmár ki kell próbálnom.
Ma veszek is egyet :)))
2016. márc. 31. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!