Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Garnier BB vagy Max Factor CC...

Garnier BB vagy Max Factor CC krém?

Figyelt kérdés

Átlagos arcbőröm van, nagyjából így néz ki:

[link]

Szeretnék venni valamilyen krémet, amit sminkeléskor használhatnék. Alapozóm már van, de azt túl soknak érzem, valami könnyebb terméket szeretnék.

Ti melyiket ajánlanátok?

2016. márc. 29. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy hogy néz, ki teljesen mindegy, milyennek érzed, az számít.

Mindkettőt használom, mindkettő jó. Bár nekem csak olyan alapozóim vannak, amiknél ezeket erősebb fedésűnek tartom.

Ha rendesen ápolod, és nincs sok problémád, tényleg mindegy. Olvass utána krémmánián, hogy melyikkel milyenek a tapasztalatok.

2016. márc. 29. 15:43
 2/4 Dorinaziaa válasza:
Én csak a Garnier BB krémet próbáltam az olajos bőrre valót és egyszerűen imádom. Bár ha nagyon világos bőröd van akkor lehet a legvilágosabb árnyalat is sötét lesz. A Max Factor CC-ről sok jót hallottam, annyi a különbség hogy a CC jobban fed mint a BB. Nekem olajos patis bőröm van sajnos és a BB krém a nagyon nagy pattanásokat nem tűnteti el csak egységesítik a bőrt. Tehát ha nincs olyan sok bőrhibád és csak egy kicsi lágy fedésre vágysz akkor a BB krémet ajánlom :)
2016. márc. 29. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, várom még a további válaszokat :)

Szerencsére nincsenek pattanásaim, kipirosodásaim, csak szeplőim, de azok se veszélyesek, nyáron látszódnak jobban. Érzésre normálnak érzem, bár a homlokomnál/orrtövemnél szokott hámlani, így gyanítom kombinált, zsírosodni nem szokott.

2016. márc. 29. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg a Holika Holika Petit BB krémről tud valaki valamit?
2016. márc. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!