Mennyibe kerűl egy női ezüst fülbevaló?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék venni egy szép fülbevalót. Nem túl nagyot, nem túl csicsásat. Valami egyszerűbbet, de mégis szépet. Ékszerésznél szeretném inkább megvásárolni, mert nem kedvelem az ilyen netes vásárlásokat. Előre is köszi a válaszokat!2016. márc. 27. 20:43
1/8 anonim válasza:
Szia! Én a napokban vettem egy szép, kis szolíd ezüst fülbevalót magamnak. Leárazás volt, a kirakatban volt kint, megtetszett, megvettem, 1990. Ft volt. Kis gömb, nagyon szép, csilognak az apró kövek benne. Nem tudom teljes áron mennyi lett volna.
2/8 anonim válasza:
Kb 500 forinttól a csillagos égig. Én legutóbb annyiért vettem egy párat. :D
Ha nem márkás, és nincsenek benne kövek, akkor elég olcsón is akad, nem túl drága az ezüst grammja. A kövesek picit drágábbak szoktak lenni. De pár ezer forintból már vígan tudsz válogatni.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2016. márc. 28. 10:00
4/8 anonim válasza:
Kérdés, mennyit szánsz rá. De vehetsz neki kettőt is, nem fog megsértődni. (Az nem ártana, ha neki is tetszik, nem csak azért hordaná, mert tőled kapta.)
5/8 A kérdező kommentje:
Hát inkább csak 1 párat szeretnék venni! Olyan 4-5ezért. Ilyen kis díszdobozzal együtt szeretném
2016. márc. 28. 12:45
7/8 anonim válasza:
Bijou Brigitte, Apacs ezüst, itt tudsz ezüstöket vásáolni. Figyelj arra, hogy benne legyen a 925 jelzés :) 2 ezerből meg tudod venni, és Bijou-ba vehetsz még 500-ért vagy papírboltban, C&A-ban kis szivacsos dobozkát :)
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!!
2016. márc. 28. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!