Szemüveges lányok: ajakhangsúlyos smink?
Éveken át csak a szememet hangsúlyoztam, a szám mindig nude volt, vagy átlátszó szájfény, stb.. Mostanra untam meg, hogy a sminkből semmi nem látszik a szemüveg miatt.. És gondoltam áthelyezem a hangsúlyt az ajkaimra. Nem egyből a legvadabb burgundi vagy marsala volt a szín. hanem visszafogottabb barnás, nude narancsos, halvány rózsaszín, stb.. Mégis annyira furának és pucérnak érzem az arcom/fejem... A szemem amúgy csak tus (vagy esetleg bőrszíntől 1 árnyalattal eltérő barna), illetve spirál...
Ti hogyan oldjátok meg ezt?
Sok youtube vidit néztem már ezzel kapcsolatban, de ott a lányoknak szemüvegen át is látszott a smink, mert általában a beauty guruk mindig szépek, minden jól áll nekik. :D nekem viszont kicsi a szemem, és elveszik a szemüveg mögött...
"kicsi a szemem, és elveszik a szemüveg mögött..."
Pláne fesd a szemed. Csak felül, alul ne nagyon hangsúlyozd, az még jobban összenyomja a szemed!
Nem mondom, hogy ilyet vagy olyat csinálj, mert ahhoz ezer meg egy dolgot kellene tudni, szemed formája, színe, mi áll jól, stb.
Nekem a szememen csak felül tus, alul barna púder szokott lenni, mert amúgy hooded, tehát se szemüvegben, se kontaktlencsében nem látszik semmi a szemhéjamból.
De amikor szemüvegben vagyok, mindig erős rúzst teszek fel.
Pl. MAC Flat Out Fabulous, Up the Amp vagy Impassioned.
És ezt is csak azért, mert sötét keretes a szemüvegem. Ha nem lenne alul keret, vagy fémkeretes lenne, inkább vakoskodnék vagy lencséznék. Nekem azokhoz akkor is bénának tűnt mindenféle smink, mikor olyanom volt 834 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!