Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Budapesten hol van hamisparfüm...

Budapesten hol van hamisparfüm üzlet?

Figyelt kérdés
Olyan parfümösöket, drogériákat keresek, ahol márkás illatokat lehet venni olcsóbban. Van egy illat,amit Kaposváron vettem mindig, imádtam, aztán megvettem az eredetit, mert az sem drága amúgy, de furamódon a hamisított változata jobban tetszett. Nincs most lehetőségem lemenni csak ez miatt Kaposvárra, szóval, ha ajánlanátok 1-2 ilyen helyet,azt megksözönném :)
2016. márc. 25. 22:39
 1/1 anonim válasza:

Nyugati aléuljáró westend bejárata mellett van egy kozmetikus cuccokat áruló nő ő parfümöt is árul elég sok van, de nem másolatokat árul, viszont megtalálod ami kell ha már egyszer szagoltad azt amit venni szeretnél. A Blaha aluljáróban van egy parfüm üzlet az nagyon pici egy kis kínai fickó csinálja ott egyszer vettem illatmintát Pink Sugar-t. Rá volt írva rendesen rózsaszín volt a csomagolás és az illat is olyan volt benne mint a Pink Sugar. Ott lehet hogy több termék koppintás és ott név alapján is rátalálhatsz. Blahán a Spar mellett vagyis konkrétan felett van egy kínai ahol van egy külön Avon termékbolt, ott csak avonos cuccok vannak (és az mind eredeti) ha olyat keresel. Egyébként a legtöbb forgalmas aluljáróban van ilyen mini kozmetikai üzlet amit kínaiak csinálnak. Akkor ott van még a 4-6os vonalán egy Parfüméria ami csak ezekkel foglalkozik, valahol a Blaha után pár megállóra (talán a 32esek tere) az egyik oldalon hatalmas felirat hogy Illatszer. Ezek azok a helyek ahol olcsóbban kaphatsz olyat amit keresel de hogy ezek most hamisparfüm boltok e fogalmam sincs. Lehet hogy a név nem fog egyezni csak az illat. Egyébként a legtöbb helyen olyan parfümök vannak hogy Noemi Caramell... (Naomi Campbell) Szóval szerintem van másolat. Vigyél magaddal őrölt kávét egy kis üvegben és két illat között azt szagolgasd mert ha megtelik illóolajjal az orrod nem fogsz érezni semmit. Csepel pláza közepén is van egy illatszeres konkrétan a folyosó közepén az alsó szinten ott is kapni olcsóbban.

Hirtelen csak ennyit tudtam most mondani :) kérdezz bátran hátha tudok még segíteni :)

2016. ápr. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!