Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sárga arany vagy fehér arany?...

Sárga arany vagy fehér arany? Melyik a jobb értékesebb? Érveljetek.

Figyelt kérdés
mELYIKET ÉRI MEG LEGINKÁBB VENNI
2010. ápr. 4. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség,hogy sárga aranyot csak cigányok hordhatnak.. akkor inkább a fux köthető hozzájuk,de egy izléses,vékony női nyakláncban,vagy köves gyűrűben nem értem mi a cigányos. Nekem van 3 aranygyűrűm,mindegyikben van pici kő,és még sose állította senki hogy cigányos volna...
2010. ápr. 4. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
aranyot=aranyat
2010. ápr. 4. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
aki a cigányokkal társítja az aranyat az egy idióta már bocs:D nevetségesek vagytok, halljátok is amit dumáltok? adjátok már lejjebb jézusom, nem hollywood cicái meg kanjai vagytok, lol.
2010. ápr. 4. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is fehér arany.

A sárga nekem valahogy régies, giccses. Nem tudom miért, de sosem szerettem.

Nekem inkább a bizsu vagy ezüst mint a sárga arany.

Ízlések és pofonok, azt vedd, amelyik tetszik. :)

2010. ápr. 5. 00:08
 15/18 anonim válasza:
Miért szebb a fehér arany? Olyan, mintha ezüst lenne. Az arany legyen arany. Ha arany, akkor sárga, a fehér az EZÜST!
2010. ápr. 7. 19:46
 16/18 anonim válasza:

nekem a sárga arany nem tetszik.. nemtudom hány éves vagy de sztem a fiatalok körében nem divat... nekem ha arany akkor már fehér.. de annak meg nem látom értelmét mert tényleg összekeverhető az ezüsttel.. akkor már mindegy, ha sokkal olcsóbban ezüstöt veszel ;)

19/L

2010. ápr. 12. 14:08
 17/18 anonim válasza:
47%

Hogy tudja bárki a sárga aranyat a cigányokkal összekötni?

Ennek nagyon is nagy múltja van, és mindig ez számított értéknek. Manapság divatosság vált a fehér arany. Személy szerint nekem általában a fehér arany jobban tetszik, de olyan a hatása mint az ezüsté, és nem is olyan értékes mint a sárg /vörös arany. Viszont egy ékszernél nem feltétlen a szín lesz a győztes, hanem hogy mennyire van finoman kimunkálva.

A nyaklánchoz meg nem tudom miért kell vastag kimunkálatlan láncokra gondolni, amikor rengeteg gyönyörű vékony nőies nyaklánc van. Karika gyűrűknél viszont szerintem sokkal szebb az arany, vagy fehér arany és arany együtt. De a fehér arany karikagyűrűben önmagában elég értéktelennek látszik.

Egy menyasszony véleménye. :)

2011. szept. 8. 11:58
 18/18 anonim válasza:

A fehérarany,értékesebb,de ha valaki nem ért hozzá,akkor pl.nekem mindig azt hitték,h ezüst...de ha te tudod és tetszik..akkor mind1.

amugy nekem egyértelműen fehérarany!!!

2012. aug. 31. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!