Nagyon más a sminktől a fejetek, mint smink nélkül? Férfiak mit szólnak hozzá?
Nőktől kérdem: alapozó, púder, szemfesték után nagyon más az arcotok? Vagy nem használtok annyit? Vagy bőrhiba, szem alatti sötét karikák vagy bármi miatt jobban érzitek magatokat, ha nappal csak sminkben mutatkoztok?
Férfiak: Mit gondoltok egy olyan nőről, akinek más a feje sminkben, mert bőrhibát vagy szem alatti sötét karikákat fed el vele? Mikor először látod smink nélkül mi a véleményed róla? Jobban áll neki, ha sminkel vagy nem is kéne annyi sminket használnia és vállalja fel, hogy nem olyan előnyös, mint az, aki szebb bőrrel született?
Nekem nagyon csúnya az arcomon a bőr, piros is, a pórusaim hatalmasak, hiába tisztítom őket, a sok pici fekete pötty beteríti az egész fejemet és nagyon zavar. Próbálkozom sminkkel, de nem vagyok valami jó benne. Ha felrakom az alapozót, jobban érzem magam, mert nem olyan csúnyák a pórusaim, ugyanakkor iszonyúan fényesedik az arcom és zsírosodik, szóval az meg megint tök kellemetlen...
Alapozón kívül próbálkozom a szemöldökön festésével, de szörnyen amatőr vagyok ehhez is...
A szempillaspirál az, ami a mindennapjaim szerves része, azt nem lehet nagyon elrontani... :D
Párom ki nem állhatja, ha sminkelem magam. Sajnos nem nagyon hajlandó elfogadni, hogy én kényelmetlenül érzem magam a bőrömben...
23/L
Csak a szemem sminkelem mert a -10es szemüveg egy "kicsit" kicsinyíti, de nincs sok különbség, annyi hogy álmosabbank tűnök.
Viszont egyszer kaptam egy ilyen teljes modell sminket, szerintem barátom nem ismert volna rám ha szembejövök az utcán, nagyon durva volt.
Nincs összehasonlítási alapom, nem tudom, hogy sminkben jobban érzem-e magam, mert középiskola óta nem voltam sehol smink nélkül.
Nem feltűnő, meg kell tanulni, hogy lehet jól csinálni. Szerintem a kontúrozás nettó faaszság, mindig látszik, borzalom.
A legfontosabb, hogy sokat kell inni és rendszeresen, rendesen követni a bőrápolási rutinodat. Annál kevesebb smink kell.
Nekem, ha egy alap sminket készítek el, egyáltalán nem más a fejem, csak ki van emelve, ami szép rajta, és le van tompítva, ami nem. Nem csinálok magamnak új arccsontot, szemformát, nem kontúrozok stb.
Egyszerűen csak egy frissebbnek tűnő, kevésbé egyenetlen bőrszínű verzióm a sminkelt. Ez nálam alapozót és/vagy korrektort (nyáron csak korrektorozom, mert az alapozót tuti leizzadom), púdert, pirosítót, szempillaspirált jelent, néha natúr szemfestéket és tust.
Amúgy szem alatti karikám nekem is van, el is fedem, de annyira nem találom másnak a korrektorozás utáni eredményt. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki azt csinálja, amit akar, és ahogyan jól érzi magát. Párkapcsolati szempontból meg olyan emberrel nem járnék, akit zavar, hogy sminkelek, és aki egy karikás szemtől undorodik.
Ha alkalomra sminkelek, akkor azért nagyobb a különbség.
Ha alkalomra sminkelek
#18 "Párkapcsolati szempontból meg olyan emberrel nem járnék, akit zavar, hogy sminkelek, és aki egy karikás szemtől undorodik"
Vicces hogy általában ez a két tulajdonság együtt jár, a legtöbb pasi aki hangzotatja hogy "nem kell sminkelni, minden lány smink nélkül a legszebb, a vakolat ronda" ugyanaz a srác aki ha tényleg smink nélkül lát megkérdezi "jól vagy? álmosnak/betegnek tűnsz..." :D
19: Pontosan.
Meg az a "hűűűű, csak a természetes szépség kell nekem", és rámutat egy csajra, akin lóg a vakolat. csak nem színesre van festve a szeme, hanem barnára :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!