Sminkelés megtanulásához könyv?
Konkrétan melyik könyv jelentett nektek nagy segítséget a sminkelés megtanulása során?
18 éves múltam, és eléggé béna vagyok. Nincsen alapozóm, csak rúzsom, szempillapsirálom, szemceruzám, de nevetségesen béna vagyok mindegyikkel, pedig már 1 éve gyakorlok. Próbáltak mások is tanácsokat adni, de a legalapabb dolgok sem mennek.(Sima szemkihúzásom sem tud a két szememen ugyanolyan lenni.) Láttam néhány jó sminkes könyvet, amik tudtak technikailag újat mondani, mit pl. ez.: [link]
De gondoltam, hátha tud valaki ennél is jobbat.
Felesleges ehhez könyvet venni. Youtubon rengeteg youtube guru van akik sminkelnek. Tutorialokat tesznek fel, hogy hogyan kell ezt meg azt csinálni.
Sok videó van arról hogy a szemformádhoz milyen smink illik, hogy hogyan állapítsd meg a szemformád, a bőrtípusod, milyen alapozó kell stb. Sokkal jobb, mert sokkal jobban van illusztrálva, meg is mutatják, hogy s mint kell.
Tudom ajánlani:
https://www.youtube.com/user/EhsstySmink
Köszönöm második, ment a lájk :)
Remélem sikerül fejlődnöm valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!