Szerintetek pofátlanság egy barátnőmnek szánt ajándékot hordani?
Figyelt kérdés
Még karácsonyra vettem egy barátnőmnek egy fülbevalót. Én Budapesten lakom, ő vidéki és végül úgy alakult, hogy karácsony körül nem tudtunk találkozni így nem adtam át neki. Azóta őrizgetem a szekrényben. Előreláthatóan még hónapokig nem fogok vele találkozni így megfordult a fejemben, hogy lehet akkor hordanám mivel nekem is tetszik és ha úgy alakul, hogy mégis találkozom vele akkor megveszem újra ugyanazt neki. Csak azért mégis felkiismeret furdalásom van, hogy mégiscsak egy másnak szánt ajándékról van szó. Szerintetek mit tegyek? Hordjam és vegyek neki egy ugyanolyat később vagy inkább ne?2016. márc. 18. 13:41
1/3 anonim válasza:
Hordjad, de akkor ne vegyél neki ugyanolyat szerintem, hanem valami más ajándékot.
2/3 anonim válasza:
Nem az, velem is alakult így, csak ne emlegesd neki, hogy "vettem neked egy fülbevalót, de mivel nem tudtunk találkozni, ezért elkezdtem hordani" :D Meg vmi mást vegyél neki majd
3/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hordhatod és én azt sem tartom gáznak, ha később egy ugyanolyan fülbevalót veszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!