Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem tudnátok ajánla Jessup...

Nem tudnátok ajánla Jessup ecsetkészleteket?

Figyelt kérdés
Valaki linkelni nekem a makeup pláza oldaláról jessup ecsetkészleteket amelyeket ismer,halott róla,hogy jó?

2016. márc. 17. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik fehér/arany 15-ös készlet van meg. Minden benne van, ami szükséges egy jó sminkhez. Tömött, puha ecsetek, nem hullik a szőre, öröm használni :-) szerintem bármelyiket választod, nem jársz rosszul vele.
2016. márc. 24. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is Make Up Plázában vettem. Nagyon-nagyon jó ecsetek. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. Nekem 15-ös készletem van, de most tervezem a 8-as liquid szettet is megvenni, mert más ecsetek vannak benne és így a 15-öst és a 8-ast együtt maximálisan ki tudom használni. A profik is ilyenekkel dolgoznak. Engem is ilyennel sminkeltek ki egy profi sminkes szalonban (egyszer egyébként voltam a Douglas-ban és ott is kisminkeltek. Se a smink, se az eszközök nem voltak ilyen jók - úgy mellesleg. A smink borzalmas lett, az ecsetek pedig szúrtak.) A Jessup ecsetek egyáltalán nem szúrnak, nagyon puhák, nem hullik és piszok kényelmes, elegáns. Több magyar oldalon is csak dicsérik, külföldön pedig már jóval régebb óta használják a profik is. Remélem tudtam segíteni.
2016. márc. 25. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Az új 25 darabos Rose Gold/Black készlete fantasztikus! Puha, mindegyik ecsete jól kihasználható, tömör, nem hullik, olyan profi benyomást kelt. Nyilván a Sigma ecsetei verhetetlenek, de ha nincs rá pénze az embernek, akkor szerintem ezek a "helyettesei".

Én is a Make Up Plázából vettem, náluk a legnagyobb a választék és a legjobb az ár, ráadásul 1 nap alatt megjött a csomagom. Linket nem küldök, mert letilt az oldal ha küldök (legalábbis már volt rá precedens).

2017. szept. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!