Hol találhatok design szatyrokat?
Figyelt kérdés
Olyan jó kis normál szabású vászonszatyorra gondoltam, valami menő mintával. Ugyanis mindenkinél látok, de boltban sehol...2016. márc. 15. 22:08
2/5 anonim válasza:
Én saját magam csináltam. Bemész a hobby boltba, és olyan kellékeket veszel hozzá amilyet csak akarsz. Egyedi és igen, lehet hogy időigényes, és lehet, hogy ugyanannyit költesz rá mintha megvetted volna készen, de ez tutira nem fog szembejönni veled az utcán és sokkal jobb érzés a saját munkáddal szaladgálni az utcán. ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) igen, az egyedi tényleg nagyon jó, és én is odavagyok a DIY-okért, meg ha van szabadidőm, szívesen kreatívoskodom. Mégis, most inkább mások termékére vágyom... :)
2016. márc. 16. 21:38
4/5 anonim válasza:
Nos ha mindenképpen mások termékét szeretnéd megvásárolni akkor esetleg tudom ajánlani a múzeumi shop-okat. Én nem egyszer láttam már, nem csak ideiglenes kiállításoknál, hanem állandóaknál is a múzeum shop-ban, a kiállított festmények fényképével díszített szatyrokat. :) remélem segítettem :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:)
2016. márc. 24. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!