Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13éveslány vagyok és 27mm-es...

13éveslány vagyok és 27mm-es a bal fülem. Szerintetek legyen nagyobb?

Figyelt kérdés
és ha igen. akkor meddig menyjek el?
2010. ápr. 2. 15:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

azigen o_O

Csak 4évvel vagyok nálad idősebb azaz 17vagyok de most tökre meglepődtem ezen a kérdésen.

Szerintem ne azzal foglalkozz hogy mekkora lyuk legyen a füledben-.-

Te jóó isten mit meg nem engednek maguknak ezek a 13-14évesek ^o)

2010. ápr. 2. 19:57
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem a kedvencem, de ha neked tetszik, akkor csináld. Ne foglalkozz mással. Én kicsit visszafogottabb vagyok, de szerintem úgyis benő a fejed lágya:) Fiatalság bolondság:D
2010. ápr. 2. 20:17
 23/29 A kérdező kommentje:
köszi a komit...20:17 :d
2010. ápr. 2. 20:21
 24/29 anonim ***** válasza:
69%
120-ig minimum. Aztán kérünk képet, had röhögjük szét az agyunk.
2010. ápr. 2. 21:48
 25/29 anonim ***** válasza:
14%

Azigen:D. Fel tesz egy értelmes kérdést, azt szeretné tudni meddig csinálja már. Nem pedig azt, hogy kivegye-e vagy ne, hogy illik-e ez a korához vagy nem.:D Ha meg nem tudtok a kérdésnek megfelelő választ adni akkor pá. Én 12/L vagyok, szúrtam magamnak egy ajak pc-t. Na most lehet kezdeni az oltást. :D

Egyébként szerintem te érzed meddig szeretnél menni ezzel a tágítással. Amennyi neked tetszik.:D

2010. ápr. 5. 19:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd mikor 10 centis lesz a lyuk akkor szólj :D
2010. ápr. 5. 20:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező, te csupán azt nem veszed észre, hogy nem az a probléma itt, hogy 13 éves vagy. (Bár sokaknál ez is.) Sok 13 éves van, aki éretten, felnőtten gondolkozik, aki gyakran akár túl is haladja egy-egy 18 éves szintjét. Ők felelőségteljes döntéseket tudnak hozni, át tudják gondolni, hogy kell-e ez nekik, nem csak egy tinihóbortról van-e szó, hogy valóban kiforrott ötlet ilyet csináltatni. Mert ez bizony maradandó. Összevarrathatod később a lyukat, majd akkor fogsz bef*sni a fájdalomtól. Igazából itt a probléma az, hogy még így, neten keresztül is süt belőled az elképesztő kislányos butaság, flegmaság, nagyképűség. Tipikus kamaszos lázadás. És fogadok, hogy ezen is csak röhögsz most, mert egy buta p*csa vagy. Majd benő a fejed lágya, hátha később tanulsz a hibáidból. Itt sokan írnak segítő szándékkal, mégha nem is ez jön le a válaszokból, mert kioktatón vannak azok megfogalmazva, de a lényege mindnek ugyanaz.
2010. ápr. 5. 23:06
 28/29 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:44

Senkit se érdekel, hogy éppoly ostoba vagy, mint a kérdező. Ülj le, egyes.

2010. ápr. 7. 00:16
 29/29 anonim ***** válasza:
82%

én 14 vagyok, és ilyesmi az eszembe se jut, hogy fültágító.. mondjuk nekem csak a kicsik jönnek be a FIÚKNÁL...szerintem egy lány ne csufítsa el magát ilyennel. majd ha gyereke lesz, biztos nagyon cukin fog kinézni {gondoskodó anya lyukas füllel? háá *.*"}

és én csatlakozok a legtöbb válaszadóhoz: kis p*csa vagy. azthiszed hogy most azért vagy menő, mert csináltattál ilyen fültágeszt, meg beszólogatsz másoknak. neten én is tudok nagy arc lenni.. kíváncsi vagyok 15 évesen hogy fogsz kinézni, és miket fogsz csinálni.. tuti h belőled se lesz tisztességes ember, csak utcai prosti -.-"

2010. ápr. 7. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!