Tudtok nekem tavaszi-nyári parfüm illatokat mondani?
Figyelt kérdés
Már kinéztem párat, de az én orrom nagyon füstös, orientális, füstös, púderes, mély illatokhoz szokott, most valami frissebbet keresek, ami nem olyan erős, mégis tartós, úgy fás, hogy közben nőies és nem nyom el, hanem tényleg a tisztaság hatását kelti.
És nem öregít.
Tudtok ajánlani pár, a kritériumaimnak megfelelő parfümöt, ami kellő tartóssággal is bír? :)
20/l
2016. márc. 10. 22:37
6/11 anonim válasza:
Prada Infusion d'Iris
Dior Dune
Chanel No 19 Poudre
Chloe Love
Madonna Truth or Dare
7/11 anonim válasza:
Klasszikus és nagyon friss, vizes illat a Dolce&Gabbana Light Blue, vagy a Bvlgari Mon Jasmine Noir L'eau Exquise, utóbbi picit virágosabb..nálam ez a kettő abszolút a friss kategória, de persze nem vagyunk egyformák. :)
8/11 anonim válasza:
(Elizabeth Arden) green tea
valami isteni illata van, friss és tiszta, kicsit sem édeskés és nekem nagyon tartós volt, kb. 3, 4 óráig érződött.
9/11 anonim válasza:
3-4 óráig érzed és akkor már nagyon tartós? Hűha... a neves parfümös oldal, a fragrantica.com szerint nagyon tartós egy parfüm ha 12 óránál tovább érezhető.
10/11 anonim válasza:
Igaz, akkor inkább úgy írom, hogy azokhoz képest, amiket eddig használtam nagyon tartós volt, mert elég volt 3-4 óránként frissíteni, ráadásul nem a méregdrága fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!