Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nektek a szájfény...

Lányok, nektek a szájfény vagy a rúzs tetszik inkább? (L)

Figyelt kérdés
Új vagyok a témában, tippeket kérhetnék?

2016. márc. 10. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyesmit? Rúzst? Drogériában vagy márkaboltban.
2016. márc. 13. 22:11
 12/17 ~OnLány~ ***** válasza:
Én is a drogériákat mondanám,mert Avonban és Oriflameben is drágábbak,viszont a minőség ugyanaz,sőt,drogériában még teszterek is vannak.
2016. márc. 13. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!:) Először is megjegyezném, hogy kozmetikusnak tanulok. Mivel kezdő vagy, mindkettőből a nude (azaz amolyan bőrszínű, hússzínű, természetes) színek, vagy a halványabb, visszafogottabb árnyalatok a nyerőek. Kétfajta árnyalatú bőr létezik; a meleg és a hideg. Keress rá, hogy mely színek állnak jobban neked (itt le is írják majd, hogy hogy állapítsd meg az árnyalatodat). Én személy szerint a rúzsokat jobban szeretem a krémes állaga miatt, illetve tartósabb is. Néha használok csak szájfényf, nem annyira szeretem, mert ragacsosabb:/ Nagyon olcsóan nagyobb kínai ruha-vagy akámilyen-üzletekben találsz, mondjuk ezek olyanok szoktak lenni amik gyorsan lejönnek :D de ezt is megoldhatod úgy, hogy fogsz egy papírzsepit, szétszeded rétegekre, majd egy réteget a lerúzsozott szádra teszel, és átmész az egészen púderrel. A másik variáns a drogéria :D Én a Rimmel rúzsokat pl nagyon szeretem, de sok jó minőségű rúzs és szájfény található még ott.
2016. márc. 13. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Remélem, hogy jó kozmetikus leszel!

2016. márc. 14. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Ruzs. Fiatalon en is imadtam a szajfenyeket, meno volt. Talan meg van 2 dbom, de mar nem hasznalom oket. Tul ragacsosak. 23L
2016. márc. 14. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Szájfény,vannak színezettek is és hát rajtam elég érdekesen nézne ki a rúzs.17/l
2016. márc. 19. 14:29
 17/17 Fizikiwi ***** válasza:
Mivel csak 12 úgyhogy szájfényes vagyok :)
2016. júl. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!