Asdasdasd9311 kérdése:
Szisztok! Vettem egy prada taskat eleg olcson, es nem tudom hogy hamisitvany e?
Figyelt kérdés
Az R betu jobb laba kicsit dontott, de a cipzarokon a prada feliraton mar teljesen egyenes. Belul semmi cimke, semmi írás.2016. márc. 5. 13:01
2/5 anonim válasza:
olcsón = igen, hamisítvány
annyi ilyen kérdés van itt. nem is értem, hogy emberek hogy gondolhatják komolyan, hogy nagyi szekrényében/vaterán/random kis butikban/kétes honlapokon pár ezerért (tízezerért)összeszedett táska majd biztos eredeti luis vuitton/prada/gucci stb. ezek a táskák több százezer ft-ba kerülnek, basszus, miért adná őket bárki is olcsón? ébredjetek már fel
3/5 anonim válasza:
neten vett, eredetinek hirdetett, olcsó táska -> persze, biztosan eredeti...
neten, eredetinek hirdetett, drága táska -> aki megengedheti magának, nem neten vesz használt high end táskát...
neten nem veszünk "eredeti" lv, mk, gucci, ilyen-olyan táskát!
:D
4/5 anonim válasza:
ja, meg amúgy máshol se, csak a boltjukban
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!