Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyakran sminkeled magad?

~OnLány~ kérdése:

Milyen gyakran sminkeled magad?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán viselsz sminket?

Ha igen,csak alkalmakkor,vagy hétköznap is?

Olyankor mit teszel magadra?

Kérlek írjatok kort is.

2016. márc. 4. 18:56
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Én minden hétköznap szempillaspirált és egy kis korrektort használok.Nekem teljesen megfelel, nem érzem kevésnek.És szerintem az én koromban ez pont elég :)

hétvégén egyáltalán nem sminkelek, csak ha megyek valahova :)

16 éves vagyok

2016. márc. 4. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Hétköznapokon sminkelek, de akkor nem szoktam sokat, BB krém, korrektor ha épp van bőrhibám, meg a szemem alá, szemöldökpor és szempillaspirál. Ha olyan kedvemben vagyok még egy vékony tusvonalat is szoktam. Alkalmakkor inkább egy jobb fedésű alapozó, ugyanúgy korrektor, szemöldökpor, a szemhéjamra 1-2 természetesebb színt szoktam felvinni, tus, szempillaspirál, és valami természetes árnyalatú rúzs/szájfény.
2016. márc. 4. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 17 éves vagyok.
2016. márc. 4. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Hétköznap korrektor, (a szemem alá is) szempillaspirál és szemöldökceruza színtelen szőlőzsírral.

Alkalmakkor ugyanez, plusz tusvonal, ritkán szemhéjpúder, esetleg szájfény vagy rúzs. De ilyen alkalmi smink évente 5-10x fordul csak elő.:)

17/L

2016. márc. 4. 19:36
 5/16 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Hétköznap mindig, hétvégén akkor, ha elmegyek itthonról.

Hétköznapra csak alap (alapozó, korrektor, bronzosító) + szemöldök, ha este elmegyek valahová vagy hétvégén, akkor viszont minden. Alap + pirosító, highlighter, szemsmink, rúzs és szemöldök.

24L

2016. márc. 4. 19:38
 6/16 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz,köszi az értelmes válaszokat. :)
2016. márc. 4. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Hétköznap és ha hétvégén megyek valahova, de ez mostanában nagyon ritka. Alapozót keverek össze cc krémmel, korrektor, púder, szemöldökceruza, szempillaspirál. De ha minimális időm van akkor csak alapozó+cc krém meg púder. Alkalmakra szoktam feltenni rúzst is, esetleg bronzosítót, szemhéjpúdert.

19/L

2016. márc. 4. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

minden hétköznap, ilyenkor a minimálra törekszem, mármint látvány tekintetében, mert amúgy relatíve sok terméket használok: alapozó, korrektor, kontúr, pirosító (mikor melyik), szemöldök kiemelése, szempillaspirál, ha olyan kedvem van, valami visszafogott szemhéjpúder, halvány rúzs vagy ajakbalzsam, nagyon néha tus.

hétvégén ha otthon vagyok, nem sminkelek, ha megyek valahova, akkor kb. ugyanaz, mint amit fent írtam csak esetleg erősebb rúzs/tusvolnal meg highlightert is használok.

2016. márc. 4. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapokon egyáltalán nem, semmit. Hétvégén se. Csak ha megyek valahova. Akkor spirál, szemceruza, esetleg egy egyszerű, natúr színű szájfény.

Nem is nagyon van más sminkcuccom. Pénzkidobásnak tartom megvenni, amikor tudom, hogy úgyse fogom használni, max 1-2x kipróbálom, és ki kell majd dobni, mert lejárt. Ha esetlen hirtelen kellesz valami, majd veszek akkor gyorsan.

2016. márc. 4. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:
21/L, 9. vagyok.
2016. márc. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!