Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet baja a bőrömnek ha a...

Lehet baja a bőrömnek ha a törött arcpirosítómat alkohollal javítom?

Figyelt kérdés
Eltört az arcpirosító palettám , azt a tippet hallottam hogy ha gyógyszertári alkoholt csepegtetek rá akkor helyre lehet hozni , de félek hogy ez árt e a bőrnek.

#javítás #törött arcpirosító
2016. márc. 3. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt, mert elpárolog belőle az alkohol.
2016. márc. 3. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszertárban a legtöményebb alkoholt vedd, mert abban van a legkevesebb víz. Várd meg, amíg teljesen megszárad, csak azután használd. De készülj föl rá, hogy a színe esetleg megváltozik pár árnyalattal. Ez nem biztos, de többen írtak ilyet. Talán tégy próbát egy kisebb darabkájával először. Ha csillám is van benne, egy kevés glicerinre is szükséged lesz.

Itt sok leírást találhasz: [link]

2016. márc. 3. 22:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !

Akkor megcsinalom ezzel a módszerrel.

2016. márc. 4. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A bőrödnek nem lesz baja, mivel tényleg elpárolog.

Viszont tapasztalatom szerint nem éri meg a vacakolást, minőségre nem hozza ugyanazt a szintet utána és rövid idő után elkezd széttöredezni megint. Bár hozzátenném, pirosítóval még nem próbáltam, de a szemfesték és a púder is ugyanúgy kuka lett, de lehet csak én csináltam rosszul valamit. :D

2016. márc. 4. 16:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ így megnyugodtam :) . Elég szépen helyre tudtam hozni .

Nehéz beszerezni az ilyen palettákat (urban decay) mert magyarországon nem kapható és törötten érkezett :/ ,ezért gondoltam hogy utána nézek mit lehet vele csinálni .

2016. márc. 5. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült, jó szépítkezést! :)

(A 2. válaszoló vagyok)

2016. márc. 10. 00:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi ! :)

Ilyen spray szórós kis üvegbe öntöttem az alkoholt és azzal fújtam rá , és szerencsére a színe se változott tőle.

2016. márc. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!