Milyen drága férfiparfümök vannak?
Szerintem az általad említett nagy divatmárkák nem közép kategóriát gyártanak, a közép kategória a bruno banani.
Felső kategória számomra; Armani, Boss, Amouage, nekem hirtelen ennyi jutott eszembe, de zürich bevásárló utcáján benéztem egy parfüm boltba csak 3 és 4 számjegyű parfümök voltak, 2 jóképű férfi és 2 nagyon csinos hölgy várta az esetleges vásárlókat. Tehát egy gazdagabb emberke tudna ismeretlen márkákat mondani.
bleu de chanel :) ez egy konkrét illat,és szerintem nagyon jó :)
vagy a platinum egoiste :) ez is chanel :)
a luxusmárkák ilyen áron gyártanak parfümöket,mint pl ezek.
ha ettől drágábbat akarsz,akkor ne parfümériában keresgess,hanem pl a chanel üzletében vagy a burberryben :) néha a burberry 2000-3000euros parfümöket
Az átlag Burberry parfüm pont hogy olcsó, persze lehet hogy van valami limitált kiadás, de az minden márkának van.
Drágább parfümök: Creed, Montale, Serge Lutens, Amouage, Tom Ford, Xerjoff, Clive Christian (ez kimondottan drága :) ), de mint írtam, Armani, Dior, Guerlain, Chanel stb-nek is vannak exklúzívabb termékei pl [link]
Itt nézd meg, csak drágák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!