Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen drága férfiparfümök...

Milyen drága férfiparfümök vannak?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami parfümben olyan, mint öltönyben a Zegna vagy a Dolce&Gabbana. Néztem a nagy divatmárkákat (Gucci, D&G..stb) és szerintem parfümből ők a középkategóriát gyártják.

2016. febr. 26. 11:20
 1/7 anonim válasza:

Szerintem az általad említett nagy divatmárkák nem közép kategóriát gyártanak, a közép kategória a bruno banani.

Felső kategória számomra; Armani, Boss, Amouage, nekem hirtelen ennyi jutott eszembe, de zürich bevásárló utcáján benéztem egy parfüm boltba csak 3 és 4 számjegyű parfümök voltak, 2 jóképű férfi és 2 nagyon csinos hölgy várta az esetleges vásárlókat. Tehát egy gazdagabb emberke tudna ismeretlen márkákat mondani.

2016. febr. 26. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:

bleu de chanel :) ez egy konkrét illat,és szerintem nagyon jó :)

vagy a platinum egoiste :) ez is chanel :)

a luxusmárkák ilyen áron gyártanak parfümöket,mint pl ezek.

ha ettől drágábbat akarsz,akkor ne parfümériában keresgess,hanem pl a chanel üzletében vagy a burberryben :) néha a burberry 2000-3000euros parfümöket

2016. febr. 26. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk hiába öltönymárka a Zegna, ők is gyártanak pl napszemüveget is, és nem Ray-Ban kategóriásat, mert náluk 100K forintnál kezdődik.
2016. febr. 26. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az átlag Burberry parfüm pont hogy olcsó, persze lehet hogy van valami limitált kiadás, de az minden márkának van.

Drágább parfümök: Creed, Montale, Serge Lutens, Amouage, Tom Ford, Xerjoff, Clive Christian (ez kimondottan drága :) ), de mint írtam, Armani, Dior, Guerlain, Chanel stb-nek is vannak exklúzívabb termékei pl [link]

[link]

2016. febr. 26. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
4 vagyok, a Montale és a Serge Lutens nem is olyan drága mint gondoltam, elnézést.
2016. febr. 26. 16:37
 6/7 gyula1971 ***** válasza:

Itt nézd meg, csak drágák vannak.

[link]

2016. febr. 27. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Pl. az Armany one milion egy nagyon jó és drága parfüm, apukám és párom kedvence.
2021. okt. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!