Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminknél mi az a fehér por,...

Sminknél mi az a fehér por, amit a szem alá raknak?

Figyelt kérdés

Néztem a randikommandós videót,

[link]

Mi a 26. másodpercnél az a por? Mert ahogy néztem nagyon szépen el tudja dolgozni a sminkes, és abszolút nem látszik a karika, nekem pedig nagyon olyan.. nagy lila karikák :S

2010. márc. 31. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű, sima, színtelen púder. Jó vastagon fel szokták kenni szem elé, mert sminkeléskor ugye lepotyog egy csomó színes por, és így könnyebb lesöpörni egy ecsettel. Na meg jól fixálja a korrektor, amit szem alá kennek. XD De ezt azért jó sokáig kell gyakorolni, hogy tényleg szépen el lehesen tüntetni a karikákat.
2010. márc. 31. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

imádoom a randikommandót

én sem tudtam hogy mi ez a por szval elég hasznos a kérdésed :)

2010. márc. 31. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
És hol lehet venni ilyen színtelen púdert? Mert én még nem láttam ilyet, csak mindenhol a megszokott barnát. :) De sok gyakorlással, meg lehet úgy csinálni, hogy ne nagyon látszódjanak a karikák? És ez hogy megy? Rak korrektort és aztán a púdert, és alapozó vagy hogy?? Köszi a válaszokat :)
2010. márc. 31. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

ez a vastag púderréteg arra van hogyha a szemhélyfesték lepotyog az ecsetről és ráesik a lány arcára akkor késöbb le lehessen söpörni onnan könnyedén

amúgy nem hiszem h sima púderrel el lehetne fedni a karikákat

2010. ápr. 1. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szintelen porpúder. Budapesten az Ó utcában tudsz ilyet venni, vagy a MAC-ben. Szerintem a karikákra tegyél egy narancsos árnyalatú korrektort.
2010. ápr. 1. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!