Ma lövettem ki a fülemet és most orvosi fémes fülbevaló van benne. De ez nemnagyon tetszik. Kicserélhetem az ezüst fülbevalóra amit vettem v. inkább várjak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 17:06
1/9 anonim válasza:
Én holnapig, holnap utánig várnék minimum. Amúgy 1 hónapig bent kellene hagyni. Csavargasd a fülbevalót a füledben így elméletileg jobb.
2/9 A kérdező kommentje:
de am már nemfáj se semmi. akkorse?
2010. márc. 30. 17:24
3/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd benn az orvosit, biztos ami biztos.
4/9 anonim válasza:
hagyd benne az orvosit am mért nem olyat választottál ami tetszik 1 hónapig minimum benne kell lenni mert ha most átcseréled másikra akkor olyan kicsi lesz a luk a füledbe és ha vastagabb szárút akarsz majd bele rakni nem fog bele menni am meg gennyes lesz a füled és fájni fog ha most átcsréled én 1 hónap után cseréltem le az orvosit és muszály volt vissza raknom mert begyullad a luk környékén és fájt de ha újra akarod lövetni azt a lukat akk kicserélheted de nagyon tisztítsd meg a fülbevalót amit bele akarsz rakni mert ha nem akkor begyulladhat
5/9 anonim válasza:
2 hetet minimum kell várni, ezt én mindig meg is vártam, utána cseréltem csak ki. 2 hét nem a világ. utána kicseréled, de hidd el hogy fájni fog egy kicsit, hiába érzed most úgy h nem fáj
6/9 anonim válasza:
sztem kicserélheted...de lehet begyullad. nekem csak 2 lves koromban volt orvosi fémesfülbevalóm. amikor anyukám elvitt lövetni a fülem. azóta 6 másik lyukkal gazdagítottam magam. mind saját magam szúrtam és soha sem orvosi fém volt benn hanem bizsu vagy ezüst és soha sem gyulladt még be. ez egyén függő.
7/9 anonim válasza:
nekem 6 lyukam van, egyiknél sem vártam meg soha az egy hónapot, volt h aznap kicseréltem. semmi bajom nemlett és sztem nekedsem lesz. ha nemvagy ezüstallergiás nemfog semmise történni. csak fertőtlenítsd mielőtt beteszed
8/9 anonim válasza:
Én 2 hét után próbáltam meg kicserélni először, nekem sem fájt, de mikor kivettem, és be akartam tenni másik fülbevalót, azt hittem, hogy ott helyben meghalok:D Várj még 1-2 hetet, biztos, ami biztos:)
9/9 anonim válasza:
várj mindenképpen 1-2 hetet, de 1 hónap lenne a legjobb... kibirod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!