Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől változhat meg az alapozó...

Mitől változhat meg az alapozó állaga fedése? Eddig jó volt.

Figyelt kérdés

1 üveggel már elhasználtam az nagyon bevált. (átlátszó az üveg és mikor ki fogyott akkor sem lehetett látni az üveget mert a peremén alapozó maradt)

Most a 2ik üveg már nem ilyen, félig van és lecsurog az üveg (belsejéről) tehát pontosan látom h mennyi van benne. Az arcomon meg foltokban kopik.

Az üvegben lehet látni h az alapozó tetején olaj van :O nagyon folyékony lett.

Mitől változhatott így meg?? A márka ugyanaz ugyebár..

2016. febr. 11. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem járt le véletlenül? Akkor szokott elkezdeni szétválni az olaj meg a többi.
2016. febr. 11. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak annyi van rajta h felbontás után 12m

Meg hát nem rég vettem :/

2016. febr. 11. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen márka? Ha gagyibb ott simán lehetnek eltérések, de a nagyok is változtatnak néha az összetételen :(.
2016. febr. 11. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
És mikor vetted le volt zárva normálisan? Mert én is vettem már kibontott terméket, ami akkor sem volt már jó amikor otthon megnéztem... azóta alaposabban lesem mit veszek. Normális esetben az olaj nem válik külön.
2016. febr. 11. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:

L'oreal true match alapozó.

Le volt zárva..

Ezért nem értem h mi lett vele. Végig a fürdőben volt :/

De az előző üvegnek meg semmi baja nem volt..

Így nem nagyon merem újra venni, pedig olyan nehéz jó alapozót találni

2016. febr. 11. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően a kőolajszármazékokat tartalmazó termékek, pl. az alapozók nem jók a bőrnek. A L'ORÉAL terméke sajnos ilyen. Ha szétvált, ez lehet gyártási hiba is, lehet, hogy valamit megváltoztattak a terméken, de az is lehet, hogy az előző üvegben is ilyen volt, csak nem láttad. A "foltokban kopik" pedig a nem megfelelő minőségre utal. Budapesti vagy?
2016. febr. 12. 09:21
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:

A True match alapozót nem olyan rég újraformulázták, és az új formula kicsit másabb, mint a régi, folyósabb, valószínűleg ez az oka a változásnak. Használat előtt rázd fel, ha kopik, rakj alá primert.

A kőolajszármazékok semmi kárt nem okoznak a bőrnek.

2016. febr. 12. 15:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindegyik az új l'oreal volt (régit nem ismertem)

Felráztam most majd kíváncsi leszek h jó lesz e.

Primert használtam alá, lehet h ezzel volt a baj. (ez volt még ami új volt a rutinba)

2016. febr. 12. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!